Mit reggel ha nem tudom elfogadni hogy aszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vonzódom/ vonzódtam soha senkihez, csókolóztam már de sose tudtam felizgulni.
Nagyon rosszul érzem magam, a tudattól, hogy örökre magányos leszek, nagyon szerettem volna családot, és ez fáj
szept. 15. 17:35
3/5 anonim válasza:
Attól még nem kell magányosnak lenned, párkapcsolatod is lehet. Persze erősen szűkítő tényező, de kereshetsz olyat, aki szintén aszexuális vagy legalább nagyon alacsony a libidója és nem gond neki, ha szexmentes kapcsolatban vagytok. Nehezebb lesz így párt találni, ez igaz, de nem lehetetlen, ne add fel.
4/5 anonim válasza:
aszexualitasnak kulonbozo fajtai vannak. nezd at oket hogy melyik vagy. van aki meglat egy igazit azt ugy all dako mint a rud. Vagy minimalis libido.
5/5 Senior Séf válasza:
Én meg mit délután fél öt, ha nem tudom elfogadni, hogy ha meghalok, hideg lesz a lábam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!