Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit reggel ha nem tudom...

Mit reggel ha nem tudom elfogadni hogy aszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vonzódom/ vonzódtam soha senkihez, csókolóztam már de sose tudtam felizgulni.

Nagyon rosszul érzem magam, a tudattól, hogy örökre magányos leszek, nagyon szerettem volna családot, és ez fáj

szept. 15. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Talán neked szerelem kell hozzá.
szept. 15. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

hány éves vagy?

nő vagy férfi?

szept. 15. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Attól még nem kell magányosnak lenned, párkapcsolatod is lehet. Persze erősen szűkítő tényező, de kereshetsz olyat, aki szintén aszexuális vagy legalább nagyon alacsony a libidója és nem gond neki, ha szexmentes kapcsolatban vagytok. Nehezebb lesz így párt találni, ez igaz, de nem lehetetlen, ne add fel.
szept. 15. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
aszexualitasnak kulonbozo fajtai vannak. nezd at oket hogy melyik vagy. van aki meglat egy igazit azt ugy all dako mint a rud. Vagy minimalis libido.
szept. 18. 11:12
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Én meg mit délután fél öt, ha nem tudom elfogadni, hogy ha meghalok, hideg lesz a lábam?
szept. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!