Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van mindenkinek mindenhez is köze? Pl. az eladónak a boltba veszek egy játékot, mi köze van hozzá hogy hány évesnek, kinek, kicsodám nekem, fiú / lánynak viszem-e? Mi köze van a pénztárosnak, hogy a fűrészt mire fogom használni?

Figyelt kérdés

Őszintén, ha nem kérdezem, nem kérek segítséget, mi a jóistenért kezd faggatni? Normális nyugati országban ez nem így szokott lenni…

Mostanában a taktikám az, hogy nem válaszolok a kérdésekre, egyszerűen megkérdezem, hogy kifizethetem, vagy nem? Általában ilyenkor be szokták fogni. De fel nem tudom fogni hogy miért van köze itt ebben az országban mindenkinek mindenhez?

A fent elmeséltek csak egy icipici általános eset, ami az utóbbi egy hétben történt. Nyilván rengeteg más is van amit most nem fogok felsorolni.

szept. 14. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szept. 14. 20:53
 2/14 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem inkább keress fel egy pszichológust, mert iszonyat frusztrált és megkeseredett vagy.

Nem azért kérdezik meg, mert vájkálni akarnak az életedben, egyszerűen csak kedvesek, segítőkészek és barátságosak szeretnének veled lenni. De te nem érdemelsz mást, csak hogy úgy viselkedjenek veled, mint egy durva pokróccal.

szept. 14. 20:55
 3/14 A kérdező kommentje:

Egyes! Múltkor azt kérdezte tőlem egy vadidegen ember aki elment a házam előtt, amit Budapest mellett vettem, hogy mennyiért vettem… És ezt halál komolyan, az utcában lakik, és megkérdezte, mennyiért vettem, mert hát látta a hirdetést ő is és végül mennyiért vettem meg… Hát megmondtam neki hogy ez semmi köze.

Kettes! Szerintem azoknak kéne pszichológushoz menniük akik a másik ember életében turkálnak, mert a sajátjuk nem elég? Na mi van ha én nem kérek az ő kedvességből és barátságukból? Mi van hogyha én egyszerűen csak vásárolni megyek oda?

szept. 14. 20:58
 4/14 anonim ***** válasza:
25%

Gondolom a magadfajtáknak nincsenek normális emberi kapcsolatai. Na vajon miért?!

szept. 14. 20:59
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Rendelj webshopokkbol, ne menj utcara, emberek koze. Problem solved.

En utalom az embereket, befele fordulok, megse vagyok akkora p.cs mint te.

szept. 14. 21:05
 6/14 A kérdező kommentje:
négyes. Mi a normális? mert valószínűleg ami számodra az, az számomra nem, így értelemszerűen ilyen értelemben tényleg nincsenek számodra „normális” emberi kapcsolataim, csak olyanok, amilyenek számomra „normálisak”
szept. 14. 21:13
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

Te antiszoc vagy. Számodra minden sértő, ami ezzel kapcsolatos. Számodra bántó, ha valaki udvariasan megkérdez valamit.

szept. 14. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy boltban nyilván azért kérdezik meg, hány évesnek vásárolsz, mert az alapján tudnak neked ajánlani termékeket. Ehhez nem kell sok IQ.
szept. 15. 00:11
 9/14 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem csak gondolták, beszélgetést kezdenek veled, mert segíteni szerettek volna, vagy csak szimplán kommunikálni szerettek volna kicsit. De nem gondolták volna, hogy ilyesfajta reakciót kapnak.
szept. 15. 00:13
 10/14 anonim ***** válasza:
97%

Ezért fizetik.

Az a munkája, hogy eladja a cuccot ami a polcokon van.

Nem jókedvéből fecseg veled, hanem mert ezt várja el a cég aminek dolgozik.

Ki van adva nekik minden, hogy mit kell mondani, mit tukmáljon rád és hogyan.

Ha a Lushba bemész, meg fogják dícsérni a stílusodat, még akkor is, ha pizsamában mész, aztán belemosdatnak egy lavór habzó izébe, miközben tolja neked a reklámot.

Ja és a vezetés figyeli őket kamerán, hogy pontosan mit mond, hány embert szólít meg, és mennyi idő telt el a megszólítás és a között, hogy az illetö bejött a boltba.

Ha ezek nem egyeznek a céges standarddal, ki lesz rúgva.

Ezt valami aktatologató találta ki, aki végzett egy statiszitkai kutatást, hogy pontosan milyen customer service bullshit után vesznek az emberek maximális mennyiségű vackot, és ezt a sémát pontosan követni kell.

Te vagy az ezernyolcszázharmincadik hülye aki betéved, a boltos csaj 3 perc után már nem emlékszik rád.

Hidd el, ha valakik utálják az embereket úgy istenigazából, azok a kereskedelemben és a vendéglátásban dolgozók. Pont az ilyen hülye munkahelyi protokollok miatt.

szept. 15. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!