Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet szeretni a sz@r időt?

Hogy lehet szeretni a sz@r időt?

Figyelt kérdés

Teljesen megértek mindenkit, aki sokallta az elmúlt nyár melegét. Nem bírta a hőséget és enyhülést akart. Megértem azt is, hogy a földeknek kell a nedvesség, így hát aszály idején szerették volna, hogyha eső áztatja kicsit a földeket.

DE! Alapvetően az ember a szar időt nem szereti. Lehet belátni a fenti dolgokat, hogy a túl meleg nem jó, a szárzság nem jó, de valahogy most ilyen "rosszidőmánia" kezd kialakulni a social mediaban. Nekem eléggé hipokrita a jelenség, hogy sokan ellentmondást nem tűrő, a másik véleményét nem elfogadó, intolerás kinyilatkoztatásokat tesznek, amikor sötét van, hideg van, nyirkos az idő, hogy "ez milyen jó". Meg ezt a sok ilyen imádkozó, ájtatos kezeket ábrázoló emojik, mintha lepkét fogtak volna és nem akarják, hogy elrepüljön, és szinte kötelező isteníteni szart. A napsütés mintha sokak agyára ment volna, mert a felhőszakadást és a vihart is kívánatosnak tartják. De ezzel most találkozom először. Régen ilyen nem volt.

szept. 12. 17:07
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
71%
Hogy örülök e? Ez komoly? Végre magához tért a szervezetem, energikus vagyok, kialszom magam, van kedvem sétálni, odakint tiszta a levegő, nem folyik rólam a víz, nem esznek meg a szúnyogok. Nem, nem örülök. Mindez szörnyű..
szept. 15. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!