Hogy lehet szeretni a sz@r időt?
Teljesen megértek mindenkit, aki sokallta az elmúlt nyár melegét. Nem bírta a hőséget és enyhülést akart. Megértem azt is, hogy a földeknek kell a nedvesség, így hát aszály idején szerették volna, hogyha eső áztatja kicsit a földeket.
DE! Alapvetően az ember a szar időt nem szereti. Lehet belátni a fenti dolgokat, hogy a túl meleg nem jó, a szárzság nem jó, de valahogy most ilyen "rosszidőmánia" kezd kialakulni a social mediaban. Nekem eléggé hipokrita a jelenség, hogy sokan ellentmondást nem tűrő, a másik véleményét nem elfogadó, intolerás kinyilatkoztatásokat tesznek, amikor sötét van, hideg van, nyirkos az idő, hogy "ez milyen jó". Meg ezt a sok ilyen imádkozó, ájtatos kezeket ábrázoló emojik, mintha lepkét fogtak volna és nem akarják, hogy elrepüljön, és szinte kötelező isteníteni szart. A napsütés mintha sokak agyára ment volna, mert a felhőszakadást és a vihart is kívánatosnak tartják. De ezzel most találkozom először. Régen ilyen nem volt.
Nekem minden idő jó idő, amikor nem izzadok meg pusztán attól, hogy lélegzek.
15-25 fok között pedig tökéletes számomra a kinti hőmérséklet, igazi jó kirándulóidő.
Oké, most esik, de mivel bent vagyok a házban, egyáltalán nem zavar, sőt, imádom hallgatni, ahogy veri az eső az ablakot. Nekem ez az idő kimondottan szép, ha nem kell sokat kimenni. Ha nem esik, akkor kint is nagyon jó, még hidegben is.
Márciusban áprilisban amikor a hódara meg jégeső veri húsvétkor az ablakot akkor senki nem akar "kuckózni" , nagyon érdekes
Tök másként fogjuk fel a hideget kora ősszel mint kora tavasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!