Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet szeretni a sz@r időt?

Hogy lehet szeretni a sz@r időt?

Figyelt kérdés

Teljesen megértek mindenkit, aki sokallta az elmúlt nyár melegét. Nem bírta a hőséget és enyhülést akart. Megértem azt is, hogy a földeknek kell a nedvesség, így hát aszály idején szerették volna, hogyha eső áztatja kicsit a földeket.

DE! Alapvetően az ember a szar időt nem szereti. Lehet belátni a fenti dolgokat, hogy a túl meleg nem jó, a szárzság nem jó, de valahogy most ilyen "rosszidőmánia" kezd kialakulni a social mediaban. Nekem eléggé hipokrita a jelenség, hogy sokan ellentmondást nem tűrő, a másik véleményét nem elfogadó, intolerás kinyilatkoztatásokat tesznek, amikor sötét van, hideg van, nyirkos az idő, hogy "ez milyen jó". Meg ezt a sok ilyen imádkozó, ájtatos kezeket ábrázoló emojik, mintha lepkét fogtak volna és nem akarják, hogy elrepüljön, és szinte kötelező isteníteni szart. A napsütés mintha sokak agyára ment volna, mert a felhőszakadást és a vihart is kívánatosnak tartják. De ezzel most találkozom először. Régen ilyen nem volt.

szept. 12. 17:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
85%
De az eső legalább nem fog szakadni 2,5 hónapig folyamatosan.
szept. 13. 16:29
 32/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hát próbáltam ma az egész napos ömlő esőben rohangálva ide-oda, megtalálni azokat a hangulat faktorokat, amit írtátok azok akik szeretik. Hát sajnos nem sikerült megtalálnom a szépségét. Konkrétan azt hittem eret vágok magamon. Most kuckózok már. Erre nem elállt? 😃
szept. 13. 17:57
 33/41 anonim ***** válasza:
47%
Mert szarul kuckózol baszod,home officeban vagy meg forrocsokizol? Ezért nem ömlik az ablakodra az eső, ezért nem lesz fehér karácsony sem.
szept. 13. 21:04
 34/41 anonim ***** válasza:

19.

Van valami betegséged, hogy ennyire kikészülsz?

szept. 13. 21:12
 35/41 anonim ***** válasza:
9%

30.

Ember! Van aki a klímás lakásból, beül a klímás autóba és klímás a munkahelye is.

Tadam!

Tehát dolgozó emberek is élnek így!

szept. 13. 21:17
 36/41 anonim ***** válasza:
21%

32.

Kérdező!

Én megértelek.

És támogatlak! 😘

szept. 13. 21:20
 37/41 A kérdező kommentje:
Most csak azokhoz szólok, akik annyira nyárellenesek és telespammelték a közösségi médiát ilyen lepkétfogtam ájtatos imádkozó kezes piktogrammal: Most örültök ugye? :D
szept. 15. 07:44
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Haragszol az életre?
szept. 15. 08:02
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök. Nyáron már rosszul voltam ha el kellett menni az 5 percnyi sétára lévő boltba vásárolni, mert mire visszaértem ömlött rólam a víz, a póló mehetett a mósógépbe, a nehéz, párás levegő miatt meg elfáradtam a rövid kis sétától is. A városközpontba inkább fel se mentem, csak ha nagyon muszáj volt, pedig az is 15 percre van. Tegnap végre nem volt ilyen gond, lehetett kinn császkálni.
szept. 15. 08:12
 40/41 A kérdező kommentje:
Nem az életre haragszom, csak erre az okádék időjárásra.
szept. 15. 08:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!