Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet szeretni a sz@r időt?

Hogy lehet szeretni a sz@r időt?

Figyelt kérdés

Teljesen megértek mindenkit, aki sokallta az elmúlt nyár melegét. Nem bírta a hőséget és enyhülést akart. Megértem azt is, hogy a földeknek kell a nedvesség, így hát aszály idején szerették volna, hogyha eső áztatja kicsit a földeket.

DE! Alapvetően az ember a szar időt nem szereti. Lehet belátni a fenti dolgokat, hogy a túl meleg nem jó, a szárzság nem jó, de valahogy most ilyen "rosszidőmánia" kezd kialakulni a social mediaban. Nekem eléggé hipokrita a jelenség, hogy sokan ellentmondást nem tűrő, a másik véleményét nem elfogadó, intolerás kinyilatkoztatásokat tesznek, amikor sötét van, hideg van, nyirkos az idő, hogy "ez milyen jó". Meg ezt a sok ilyen imádkozó, ájtatos kezeket ábrázoló emojik, mintha lepkét fogtak volna és nem akarják, hogy elrepüljön, és szinte kötelező isteníteni szart. A napsütés mintha sokak agyára ment volna, mert a felhőszakadást és a vihart is kívánatosnak tartják. De ezzel most találkozom először. Régen ilyen nem volt.

szept. 12. 17:07
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
77%
Megvan a hangulata
szept. 12. 17:13
 2/41 anonim ***** válasza:
8%
régenmindenlyóvót
szept. 12. 17:17
 3/41 anonim ***** válasza:
94%
Engem élénkít a hűvös idő, szeretem a meleg, puha pulcsikat, a forró csokit, forralt bort, ami csak hűvösebb időben esik jól, az őszi tájat, gyönyörű a napsütötte, színes levelek látványa, de egy darabig szeretem a felhős, ködös időt is, az eső hangját is, ahogy az #1 írta, meg van a hangulata. Aztán egy idő után, január vége felé, már nagyon vágyom a jó időt, ami nekem max. 30 fokig van, szóval a normális nyári időt, nem ami idén nyáron volt...
szept. 12. 17:18
 4/41 anonim ***** válasza:
78%
Te szeretsz szarráaszalódni a 40 fok melegben és az égető napsütésben, más meg nem. Nem vagyunk egyformák. Attól hogy nem süt a nap, felhős az ég és hűvös van, az nem mindenkinek "szar" idő.
szept. 12. 17:19
 5/41 anonim ***** válasza:
60%

Egyszerű kérdés! Úgy, hogy szerintük nem szar.

Mindig kedveltem a hűvös időt, ködöt, havat, vihart. A sötétet és a szélvihart nem. Te az internetre fogod és amikor először találkozol vele ott, máris gyűlölködsz. Nem szép dolog.

szept. 12. 17:22
 6/41 anonim ***** válasza:
54%
Ugyanezek az emberek akik alig várták, hogy vége legyen a nyárnak és a melegnek azon fognak rinyálni márciusban, hogy mikor lesz már vége a szar időnek.
szept. 12. 17:23
 7/41 anonim ***** válasza:
69%
Én pl. imádok bekuckózni esős, hideg időben, sőt ilyenkor mindig romantikus hangulatba jövök. Meg szeretek este télen, ősszel sétálni az utcán, az is romantikus és szép.
szept. 12. 17:24
 8/41 anonim ***** válasza:
57%
Pontosan. Ezek a fogalmak, hogy szar idő, jó idő stb. változóban vannak. Mostantól nem az lesz a jó idő, ha nyáron kisüt a nap, mert az egyenlő azzal, hogy megfogsz dögleni a hőségben. A jó idő innentől fogva a kellemesen borongós, hűvös idő lesz. Ha nem tetszik költözz Afrikába bazdmeg.
szept. 12. 17:25
 9/41 A kérdező kommentje:

8 "A jó idő innentől fogva a kellemesen borongós, hűvös idő lesz. Ha nem tetszik költözz Afrikába bazdmeg."

Tehát: 1. Az idézett szöveg első mondata szerint nekem, a nyár- és napimádónak is meg kell szeretnem a borongós hűvös időt és kötelező, hogy változzon a véleményem?

2. Minek költözzek Afrikába, ha nyáron itt is meleg van?

szept. 12. 17:33
 10/41 anonim ***** válasza:
72%

Én szeretem az hogy ha egy ledolgozott hét után van egy szombat amikor csak feküdni akarok a lakásban, egy jó filmmel, akkor nincs bennem egy rossz érzés, hogy odakint pedig milyen szép az idő.

Ugyanúgy szeretem, hogy este ha lemefyek, nem azt kell figyelnem, hogy szaladgálnak a bogarak, főleg a csótanyok.

Vagy napközben nem tamad be odakint egy darázs a semmiből.

szept. 12. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!