Hogy lehet szeretni a sz@r időt?
Teljesen megértek mindenkit, aki sokallta az elmúlt nyár melegét. Nem bírta a hőséget és enyhülést akart. Megértem azt is, hogy a földeknek kell a nedvesség, így hát aszály idején szerették volna, hogyha eső áztatja kicsit a földeket.
DE! Alapvetően az ember a szar időt nem szereti. Lehet belátni a fenti dolgokat, hogy a túl meleg nem jó, a szárzság nem jó, de valahogy most ilyen "rosszidőmánia" kezd kialakulni a social mediaban. Nekem eléggé hipokrita a jelenség, hogy sokan ellentmondást nem tűrő, a másik véleményét nem elfogadó, intolerás kinyilatkoztatásokat tesznek, amikor sötét van, hideg van, nyirkos az idő, hogy "ez milyen jó". Meg ezt a sok ilyen imádkozó, ájtatos kezeket ábrázoló emojik, mintha lepkét fogtak volna és nem akarják, hogy elrepüljön, és szinte kötelező isteníteni szart. A napsütés mintha sokak agyára ment volna, mert a felhőszakadást és a vihart is kívánatosnak tartják. De ezzel most találkozom először. Régen ilyen nem volt.
Néhányan megint akkora baromságokat írnak, h hihetetlen. Ja aki szereti a hűvöset, nyilván csak ,otthon ülhet meg márciusban a meleget fogjuk várni, hát persze..
Kérdező, bármilyen meglepő is számodra, vagyunk jó páran, akik rühellik a meleget. Pl. én a 25 fokot sem szeretem, de az idei nyár egyszerűen kínzás volt már, bocs, de sztem nem komplett, aki ezt élvezte (jó pár „jobb, mint a tél” véleményt is olvastam).
Nyáron nem tudok normálisan aludni, csak reggel tudok normálisan biciklizni, a szobámban állandóan mennie kell a ventilátornak. Le vagyok lassulva, izzadok. Az otthoni edzés sem esik jól, azt is inkább csak reggel, míg most akármikor neki tudok állni. Az irodába gyalog vagy biciklivel járok, nyáron ezt sem élvezem.
Most 14 fok van itt, eső szél, de százszor inkább ez, mint az okádék 30 fok. Az meg külön vicces, h folyton olyanokat látok vinnyogni a hideg miatt ősszel és télen, akik lusták normálisan felöltözni. Nyáron a meleg ellen sok mindent nem tudsz tenni, télen viszont nem árt, ha normálisan felöltözünk, nem úgy mint a kolléganőm, aki cicandrágban bejön télen is, csodálkozik, h szétfagy, mikor kiszáll a kocsiból.
Sőt én azt is utálom a nyárban, hogy minden hlye lemegy a Duna-partra, olyanok, akik nem tudnak viselkedni, szemetelnek hangoskodnak. Ősztől inkább már csak az, aki tényleg a mozgás, természet miatt járnak le.
A nyárban egyetlen dolgot szeretek, azt, hogy le lehet ülni este 8-kor is folyópartra.
Aki munkanélküli és marhára ráér egész nap otthon KuCkÓzNi annak könnyen szerethető az esős idő. Szerintem ezek az emberek írogatják mindenhol hogy mennyire szipiszupi.
(Meg akik annyit értenek a növényekhez, hogy "víz kő neki", addig már nem jutnak el hogy a túl sok víz is ártalmas mert kirohad minden.)
"Aki munkanélküli és marhára ráér egész nap otthon KuCkÓzNi annak könnyen szerethető az esős idő. Szerintem ezek az emberek írogatják mindenhol hogy mennyire szipiszupi."
Hát igen. Ez a mondatod mindenképp jelölt a "hét hülyesége" díjra.
Miért, akinek ki kell mennie kintre, sőt, akár kint dolgozni, az szerinted örül a szakadó esőnek? :D
Aki otthon döglik egész nap, annak elhiszem hogy marha kellemes az EsŐ hAnGjÁrA fOrRóCsOkIzGaTnI. :D
Oké, az a "kuckózás" kib*szott motoros, soha ki nem ejteném a számon, de igen, én nagyon szeretem az őszi időt, jó ilyenkor itthon lenni, de kimenni is jobb így, mint amikor kiegeti a nap a szemem és ramrohad a ruhám.
Nem vagyok munkanélküli, ma is megyek dolgozni, nálunk jelenleg szakad az eső, és amikor este hazajövök, akkor is esni fog előreláthatóan, de ez még mindig kevésbé zavar, mintha kánikula lenni. Az eső engem egyedül akkor zavar, ha valami olyan programot tervezek, amihez jobb lenne a száraz idő, de ha csak simán dolgozni megyek, felőlem aztán eshet nyugodtan.
A hűvös az kellemes. De lehetne hűvös úgy is, hogy nem szakad az eső.
"Aki munkanélküli és marhára ráér egész nap otthon KuCkÓzNi annak könnyen szerethető az esős idő. Szerintem ezek az emberek írogatják mindenhol hogy mennyire szipiszupi."
Szerintem meg a 35-40 fokos meleget szeretik azok, akik munkanélküliek / otthon ülnek a gyerekkel / egész nyáron szabadságon vagy táppénzen vannak. Otthon ülnek a klímás lakásban vagy az udvaron a medencében, max estefelé mozdulnak ki amikor már nem olyan pusztító a meleg, klímás kocsival járnak mindenhova, ráérnek strandolgatni, fagyizgatni, légkondis étterembem, kávézóban ücsörögni stb. Ha az 50-70 fokos aszfalton kellene gyalogolni meg a tűző napon dolgozni órákig, akkor ők is alig várnák a lehűlést.
Elvileg nem csak a szakadó eső meg a 40 fok létezne. :)
Amúgy nem "szeretem" a kánikulát, de még mindig jobb mint amikor szakad az eső, és nincs klíma se otthon, se a munkahelyemen, kocsim nincs, strandra meg ilyesmi helyekre nem járok.
De mint írtam, nem csak ez a kettő kéne hogy létezzen. Nem tudom, miért elképzelhetetlen opció az, hogy 15-20 fok és napsütés legyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!