Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek mért isznak alkoholt?

Az emberek mért isznak alkoholt?

Figyelt kérdés

Mért szeretik, és mért szeretnek részegek lenni, rosszul lenni, megsérülni, vagy olyan állapotba kerülni, hogy ne tudják elvégezni a hétköznapi dolgaikat?

Fiatalon még ott van előttük az élet. Mért veszélyeztetik ilyen italokkal, amik utána megsérülhetnek, beleköthetnek másokba? A nehéz élethelyzetek jönnek, általában pénzügyi, de az gyakori, és szorgalommal, és munkával megoldható. Egy ilyen miatt mért adják fel az életüket, és kezdenek el alkoholt inni?

Ha az életükből még a sok év így nem érdekli őket, akkor igazából öngyilkosságot próbálnak elkövetni.

Az alkohol csak még több pénzt visz el, és a problémát nem fogja tudni megoldani, ha sok alkoholt iszik.

Dolgozzanak inkább helyette, és éljenek egészségesen, és imádkozzanak Istenhez, hogy oldódjon meg a probléma.

szept. 12. 02:32
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, nem mindenki lesz alkoholista attól, hogy hétvégente megiszik 2 sört. Sajnálom ha neked ennyire traumatikus élményeid voltak, de fölösleges mindenkire kivetítened.
szept. 12. 17:05
 22/42 A kérdező kommentje:

És aki sokat iszik alkoholt, és a problémáiból csak több lesz?

Tönkreteszi az életét az alkohol, ahelyett, hogy inkább dolgozna, imádkozna Istenhez, követné Jézus Krisztus szavait, és megoldaná a problémáit.

szept. 12. 17:30
 23/42 anonim ***** válasza:
51%
Eddig is trollgyanús volt mostmár egyértelmű
szept. 12. 17:36
 24/42 A kérdező kommentje:

Mért isznak alkoholt a fiatalok, hogyha a részeg, verekedős embereket a nők sem szeretik?

A fölösleges dolgokkal amúgy sem foglalkoznak, csak a saját, és a szeretteik szükségleteivel, akkor mért foglalkoznak az alkohollal, amikor káros?

Verekedőssé teszi az embert, aki nem tud a hétköznapi dolgokkal sem foglalkozni, amikor alkoholt iszik. Bántani fogja a szeretteit, amikor értük is dolgozik, tehát fontosak neki, az alkohol miatt mégis bántani fogja őket.

Májkárosodást okoz, leépíti az agyat. Amikor az ember jól táplálkozik, és tanul, és sokat gondolkodik, a gyenge agysejtek a használattól megerősödnek, új kapcsolatokat építenek. Minden alkoholizálás rontja a gondolkodást. És még sok más betegséget is okoz.

Aki amúgy is a haverjaival van, akikkel el tud beszélgetni, és egész nap olyanokkal van, akiket szeret, és a haverjai, akkor mért iszik alkoholt?

Mért jó alkoholt inni, verekedni, tönkretenni a szerettei életét? Ezzel nem lesz jobb. Sem a normális, alkoholmentes viselkedésénél, sem másoknál.

szept. 12. 18:22
 25/42 anonim ***** válasza:
65%
Mert: betegek; normakövetés egyes társadalmi csoportok esetében/-helyeken; menőzés miatt; rossz tanult megküzdési stratégia; öröklődés; vágy.
szept. 12. 19:56
 26/42 anonim ***** válasza:
42%
Te hany eves vagy? 11?
szept. 12. 20:43
 27/42 anonim ***** válasza:
20%

Hogy a viharba ne tudnék a hétköznapi dolgaimmal foglalkozni, mikor iszok: konkrétan heti egyszer iszok, általában egy pohár bort, amíg főzök (előre főzök egy hétre), és utána még egyet, amíg eszek egy adagot az elkészült ételből, majd még egyet, miközben tisztára nyalom a lakást. Sosem gondoltam volna, hogy a porszívózás ennyire szórakoztató tud lenni, amíg nem fedeztem fel, hogy lehet spiccesen is csinálni, miközben zenét hallgatok, és azt játszom, hogy énekes vagyok, aki épp koncertet ad.

Ha jó kedved van, és iszol, akkor még jobb lesz, viszont én szomorúan sosem iszom, mert akkor csak még rosszabb kedvem lesz. De olyan már történt, hogy irdatlanul felcseszték az agyamat munkában, és hazaérve lecsaptam egy felest a vendégváróból. Elönti a tested az a kellemes melegség, el is szállt a dühöm, de ennyitől még nem leszel részeg, a nap hátralévő részében ugyanazt csináltam, amit munka után szoktam. A virágok meg lettek locsolva, a kutya le lett mozgatva.

Nagyon fekete-fehér a gondolkodásod erről is, kedves Szektás Troll.

szept. 12. 23:39
 28/42 anonim ***** válasza:
30%

Az emberek alapvetően azért isznak alkoholt, mert jó érzés, legalábbis pillanatnyilag. Ellazít, oldja a gátlásokat, felszabadult lesz tőle az ember, nem gondolja túl a dolgokat, jobban tudja élvezni a pillanatot.

Persze ebből erednek az árnyoldalai is.

szept. 13. 00:04
 29/42 anonim ***** válasza:
30%
Akkor te is inkább imádkozz, ahelyett hogy írogatod ki a napi 10 idióta kérdésed.
szept. 13. 09:40
 30/42 A kérdező kommentje:
Sokan pont, hogy nem emlékeznek semmire. A jó dolgokra nem emlékeznek, az alkohol tönkreteszi az egészet.
szept. 13. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!