Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek mért isznak alkoholt?

Az emberek mért isznak alkoholt?

Figyelt kérdés

Mért szeretik, és mért szeretnek részegek lenni, rosszul lenni, megsérülni, vagy olyan állapotba kerülni, hogy ne tudják elvégezni a hétköznapi dolgaikat?

Fiatalon még ott van előttük az élet. Mért veszélyeztetik ilyen italokkal, amik utána megsérülhetnek, beleköthetnek másokba? A nehéz élethelyzetek jönnek, általában pénzügyi, de az gyakori, és szorgalommal, és munkával megoldható. Egy ilyen miatt mért adják fel az életüket, és kezdenek el alkoholt inni?

Ha az életükből még a sok év így nem érdekli őket, akkor igazából öngyilkosságot próbálnak elkövetni.

Az alkohol csak még több pénzt visz el, és a problémát nem fogja tudni megoldani, ha sok alkoholt iszik.

Dolgozzanak inkább helyette, és éljenek egészségesen, és imádkozzanak Istenhez, hogy oldódjon meg a probléma.

szept. 12. 02:32
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
Nem a hétköznapi káros italokra gondolok, hanem csak az alkoholra.
szept. 12. 02:37
 2/42 A kérdező kommentje:
És főleg arra, amikor valami probléma miatt kezdenek el inni alkoholt. De ha nincs problémájuk, mégis isznak alkoholt, arra is értem a kérdést.
szept. 12. 02:40
 3/42 anonim ***** válasza:
51%

MIÉRT! Miért! Nem pedig "mért".

Én meg azt nem értem, hogy MIÉRT olyan akarja szarni a spanyolviaszt, aki nem tud írni.

Isznak. Lelki traumák miatt. Ez a könnyebb út. Megoldani fájdalmas lenne, mélyen a valóságba kelleme nézni.

szept. 12. 05:29
 4/42 anonim ***** válasza:
21%
Hogy erjedjen bennük.
szept. 12. 05:38
 5/42 anonim ***** válasza:
66%
Unalomból, mert szar az életuk, ha be vannak állva, addig se kell a gondjaikkal foglalkozniuk
szept. 12. 06:33
 6/42 anonim ***** válasza:
40%
Szorongás oldására kitűnő pillanatnyi megoldás. Mert nem a pia okozza a rossz életkörülményeket, hanem a rossz körülmények okozzák az alkoholizmust. A rossz körülményeken nem feltétlenül anyagi körülményekre kell gondolni, hisz sokan dúsgazdagan is alkoholisták. Rossz helyen él, rossz emberrel él, vagy éppen magányos, a munkája miatt szorong, stb, rengeteg akár apró dolog nyomhatja az embert ami miatt folyamatosan megint alkoholhoz nyúl és nem a szórakozás az igazi cél.
szept. 12. 06:42
 7/42 UlfOrmson ***** válasza:
37%
"Dolgozzanak inkább helyette" - én speciel munkaidő után iszok, sose akadályoz az alkoholizmus a másnapi munkavégzésbe. Látszik semmit sem tudsz a világról. Sok fiatal azért fordul az alkohol felé, mert így dolgozz fel traumakat, így oldja fel a benne felgyülemlet feszültséget, vagy éppen a alkohol okozta tompultság a nap végén az, ami segít elviselni a f.scunamit, ami egész nap éri az embert.
szept. 12. 07:15
 8/42 anonim ***** válasza:
44%
Mert a gyenge emberek hajlamosak függőségekbe menekülni. Szánalmas viselkedés az ilyen.
szept. 12. 08:52
 9/42 anonim ***** válasza:
48%

Én pl azért szoktam néha 1-1 pohár alkoholos italt inni, mert szeretem az ízét annak az italnak (Martini és édes fehérbor amit fgyasztok).

Nem szoktam részeg lenni, rosszul lenni, megsérülni, és semmiben nem akadályoz szombat este egy pohár bor.

szept. 12. 10:16
 10/42 anonim ***** válasza:
50%

A fiatalok még mindig azért isznak leginkább, mert menő, és az a fiatal, aki amúgy nem akarna inni, ő meg pont azért iszik, mert ha nem teszi, akkor "kinézik a társadalomból", legalábbis ő ebben a hitben él.

Sajnos.

szept. 12. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!