Az emberek mért isznak alkoholt?
Mért szeretik, és mért szeretnek részegek lenni, rosszul lenni, megsérülni, vagy olyan állapotba kerülni, hogy ne tudják elvégezni a hétköznapi dolgaikat?
Fiatalon még ott van előttük az élet. Mért veszélyeztetik ilyen italokkal, amik utána megsérülhetnek, beleköthetnek másokba? A nehéz élethelyzetek jönnek, általában pénzügyi, de az gyakori, és szorgalommal, és munkával megoldható. Egy ilyen miatt mért adják fel az életüket, és kezdenek el alkoholt inni?
Ha az életükből még a sok év így nem érdekli őket, akkor igazából öngyilkosságot próbálnak elkövetni.
Az alkohol csak még több pénzt visz el, és a problémát nem fogja tudni megoldani, ha sok alkoholt iszik.
Dolgozzanak inkább helyette, és éljenek egészségesen, és imádkozzanak Istenhez, hogy oldódjon meg a probléma.
MIÉRT! Miért! Nem pedig "mért".
Én meg azt nem értem, hogy MIÉRT olyan akarja szarni a spanyolviaszt, aki nem tud írni.
Isznak. Lelki traumák miatt. Ez a könnyebb út. Megoldani fájdalmas lenne, mélyen a valóságba kelleme nézni.
Én pl azért szoktam néha 1-1 pohár alkoholos italt inni, mert szeretem az ízét annak az italnak (Martini és édes fehérbor amit fgyasztok).
Nem szoktam részeg lenni, rosszul lenni, megsérülni, és semmiben nem akadályoz szombat este egy pohár bor.
A fiatalok még mindig azért isznak leginkább, mert menő, és az a fiatal, aki amúgy nem akarna inni, ő meg pont azért iszik, mert ha nem teszi, akkor "kinézik a társadalomból", legalábbis ő ebben a hitben él.
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!