Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan személy, aki még...

Van olyan személy, aki még évekkel a COVID járvány után is érzi magán a COVID valamilyen hatását?

Figyelt kérdés

Legyen az egészségi, mentális, vagy gazdasági hatás.

Miben változtatott meg titeket, amit még ma is magatokon éreztek? Hogyan változtatok meg?

szept. 10. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

'22 márciusában kaptam el, és a mai napig érzem, hogy azóta nincs a tüdőm 100%-on. Sokáig köhögtem is utána, a háziorvosom szerencsére azonnal behívott miután ezzel felhívtam, tovább is küldött ellenőrzésekre, de nem találtak semmi gondot. Pedig egészséges fiatal vagyok, nem dohányzom, nem iszom, rendszeresen sportoltam is.

Nagyon rossz leírni, meg azzal állandóan szembesülni, hogy nem tudok lépcsőn felfelé menve kicsit hosszabban beszélgetni senkivel lihegés nélkül, pedig a koromból adódóan ennek nem kéne gondot okoznia.

A másik pedig, hogy azóta az időszak óta sokkal negatívabb vagyok, visszább esett az életkedvem is.

szept. 11. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Hozzászoktam a home office-hoz... heti egyszer kellett egy idő után bejárni a munkahelyre, az még oké volt, de a kettő heti bejárás kínszenvedés már, mert berendezkedtem egy olyan életre, hogy úgy szervezhetem meg a hetem, hogy heti 4 nap otthon vagyok.
szept. 11. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Fáradékonyság, potenciaproblémák és memoriazavar.
szept. 13. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:

4 éve nem jó a szaglásom és ízlelésem. A parfüm büdös, a kaki édes, az öblítők furák (1 öblítőt érzek csak normálisan valamennyire, a többi érdekes..). A tojás, Nesquik rossz ízű, a hagyma, a csoki fura, torz.

Mentálisan tönkretett. Pont terhes voltam az első hullámnál. Azóta nagyon paramami vagyok. A nagyobbik gyerekemmel sokáig sehová nem mentünk, a vendégeket a mai napig kifaggatom nem-e betegek. Utál már a család

szept. 14. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!