Miért fordult ki a világ teljesen?
Figyelt kérdés
A bunkot ismerik el, a kedves a pancser és k..va az igazi nő!szept. 9. 16:32
11/13 anonim válasza:
Nem tud mit kezdeni magával az emberiség tehetős hányada, ezért gyárt magának elfoglaltságokat.
12/13 anonim válasza:
Én is hozzászólók valamit a kérdéshez. A barátság ritka de még mindig lehet találni és kialakítani, a szerelem viszont nehezen főleg a fiúknak, a lányok rosszabbak a többség felszínesek és beképzeltek , a rendes lányok vagy foglaltak, vagy el vannak bújva, vagy egyszerűen nem akarnak párkapcsolatot, mert meg vannak anélkül is. A lányok többsége csak a jóképű férfiakat veszik észre, az átlagos férfiakat viszont nem veszik észre, átlagos lányok is ha kicsit jól kinéznek külsőleg már nekik se nem kell az átlagos férfi, az átlagos lányok is válogatnak , fiúk is válogatnak de a lányok rosszabbak főleg a mai generációban. Én férfiként el mondom én se nem vagyok jóképű külsőleg , átlagos vagyok apró hibáim de sajnos genetika hiba, élőben ha kezdeményezni akartam és megtetszettek a lányok látták rajtam hogy nem vagyok jóképű és éreztem hogy lenéznek, tehát jóképű és népszerű soha nem voltam a lányokkal szemben és ez sokáig így ment az önbizalmam lejjebb és lejjebb ment úgy hogy már nemis próbálkozom élőben, de még neten se mert ot is társkeresőn nagy az egojuk vissza válaszolni nem válaszoltak, ot csak úgy vannak rajta de nem parkereses céljából. A családom az ismerőseim és pár barátaim hiába mondják hogy jóképű vagyok és, a lányok nem ezt lássák bennem. Minden amit itt le írtam most csak az őszintét mondtam el döntöttem élek csak saját magamnak a kritikákat kihagyom akkor is az őszinteség jobb nekem és a legerősebb fegyver számomra.
13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nagyon rossz helyre ment :D
szept. 11. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!