Miért mindig a nő marad a nehéz helyzetekben?
Figyelt kérdés
Ha betegen születik a gyerek,ha egy edesanyat a gyerekének apolnia kell,ha barkinek bármilyen sulyos gondja van a ferfiak egyből megpattannak. Miért? Miért olyan ritka hogy egy férfi apolja a beteg szülőt/gyereket?szept. 6. 12:03
31/32 anonim válasza:
Hozzád te fotykos 😂 hát ki az anyám tette fel ezt az alapból provokáló kérdést? Remélem egyedül maradsz a kis kölkeiddel életed végéig, ha már ennyi eszed volt. 🤗
32/32 A kérdező kommentje:
31#👀honnan a búbánatos fenéből gondolod hogy bármi közöm lenne a kérdésemhez? Nincs egy darab gyerekem se de te a semmiből feltetelezed hogy többet is szültem,azt én vagyok a fottyos?🤣
szept. 7. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!