Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig a nő marad a...

Miért mindig a nő marad a nehéz helyzetekben?

Figyelt kérdés
Ha betegen születik a gyerek,ha egy edesanyat a gyerekének apolnia kell,ha barkinek bármilyen sulyos gondja van a ferfiak egyből megpattannak. Miért? Miért olyan ritka hogy egy férfi apolja a beteg szülőt/gyereket?
szept. 6. 12:03
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

8# ez nagyon szép ☺️

6# ténylegesen érdekel, nem célom senkit senki ellen uszitani,ez csak az én megfigyelésem

szept. 6. 12:32
 12/32 anonim ***** válasza:
*Szoval eleve a nő inkább a hátára is veszi a gyereket minthogy átadja a "nembiztos" gondozásba az apjának.
szept. 6. 12:34
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Van kivétel, de ritka, mint a fehér holló. Férjem a rákos feleségét 4 évig ápolta (ő volt 34, a nő 31, amikor meghalt).

Én ezzel úgy voltam, hogy ilyen férfira becsukott szemmel rábíznám az életemet. Ez be is jött, 25 éve együtt vagyunk, segítőkész, rendes, gondoskodó, támogató, magyarul jellem.

(És nem akarok okoskodni, de ugye "ki milyet szakít...", mert azért sok nagypofájú felszínes pasiról meg lehet mondani előre, hogy az első gondnál lelépne.)

szept. 6. 12:37
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert az anyai ösztön mindig erősebb, mint az apai.

De én ellenpéldát tudok, közvetlen családi barát: a gyerek az anya életvitele miatt koraszülött lett, 24.hétre született, megmaradt, de enyhén értelmi fogyatékos, járása nehézkes.

Anyuka megpattant, neki nem kell ilyen gyerek..., apuka gondozza, hordja tornázni, fejleszteni pici kora óta. Már most tizenéves a gyerek, "anyuka" nem is látta, mióta elhagyta...

szept. 6. 12:48
 15/32 anonim ***** válasza:
68%

Egy anya 9 hónapig hordja a testében a gyerekét ami a férfinak egy 5 perces munkájába került. Természetes, hogy a nő sokkal jobban ragaszkodik a gyerekéhez, mint a férfi.

Nem szeretném ha a gyerekeim öreg koromban majd engem ápolnának és ezzel feláldoznák a munkahelyüket és a nyugodt családi életüket. Inkább rakjanak be egy otthonba ahol szakemberek gondoznak. Mindezt a lakásom árából fedezték!

szept. 6. 12:55
 16/32 anonim ***** válasza:
Anyai nagybátyám soha nem nősült meg, mert nem akarta magára hagyni a nagymamát. Rendkívül jóképű, jó humorú, vagány pasi volt, bárkit megkaphatott volna. Nagymamám nem várta el ezt tőle, ő akarta így.
szept. 6. 12:56
 17/32 anonim ***** válasza:
14%
Mert a nőknek úgy általában könnyebb az élete, így jobban beleférnek nekik az ilyen dolgok.
szept. 6. 14:16
 18/32 anonim ***** válasza:
35%
A férfiak tudod mire jók? Pénzeljenek, vigyenek jobbra-balra, vegyenek mindenfélét, meg jókat szexelni velük, mármint a jó külsejűekkel. Mást nem tudnak nyújtani. Érzelmi világuk gyakorlatilag nincs.
szept. 6. 14:49
 19/32 A kérdező kommentje:
18# a férfiak vedelmeben, erről azért a világ is tehet. Mi neveljük őket arra hogy az erzelmek ferfiatlanok
szept. 6. 14:56
 20/32 anonim ***** válasza:
Sajnos sokan nincsenek erre felkészülve, hogy élete végéig kell ápolni és még felnőtten is el kell vinni orvoshoz...
szept. 6. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!