Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnál ha a kollégiumi...

Mit csinálnál ha a kollégiumi társad horkol, és te még aludni akarnál?

Figyelt kérdés
2024. szept. 6. 06:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyat aki megszorongatta a horkoló szobatársa nyakát, annyira ki volt készülve a kialvatlanságtól
2024. szept. 6. 08:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Megértem a fájdalmát.
2024. szept. 6. 08:25
 13/21 anonim ***** válasza:
28%
Lecserélném a zárat.Horkoljon az utcán.
2024. szept. 6. 08:51
 14/21 anonim ***** válasza:
43%

#13 Nálunk az volt a móka, hogy amíg kimentél zuhanyozni (kb. 100 emberre volt 8 zuhanyrózsa, két helyiségben a folyosó két végén), addig szobatársaid lenyúlták a törölköződ, aztán a szobád ajtaját belülről bezárták. Mindezt vegyes szinteken.

Nagy nagy természetességgel sétáltunk vissza csurom vizesen egy szál pcsben és reflexből rúgtuk be a saját ajtónkat, a karbantartónak meg előre ki volt faragva vagy ötven cseredarab az ajtófélfa zár körüli részéhez, ha lementünk, már nyomta is a kezünkbe. Mondjuk nem is segített becsavarozni... :) Szóval ennyit a zárcseréről!

2024. szept. 6. 09:15
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Semmit nem tudsz tenni ez ellen. Ott kell hagyni a kolit ha zavar a horkolás. Hiába mész másik szobába, semmi garancia nincs arra, hogy a másik nem horkol.
2024. szept. 6. 09:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Átmennék másik szobába vagy a folyosóra kipakolnék.
2024. szept. 6. 09:32
 17/21 anonim ***** válasza:
26%

#8:

A szobatárs nem egy berendezési tárgy, ami ha nem tetszik, akkor újat kérsz belőle, pubi.

2024. szept. 6. 09:39
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem ezt a füldugó káros hisztit. Évek óta használom, nincsen semmi bajom tőle, oda kell figyelni a fül tisztán tartására.
2024. szept. 6. 09:42
 19/21 anonim ***** válasza:

[link]

Kövesd ezen az oldalon az ajánlásokat.

2024. szept. 6. 09:43
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

10 éve dolgozom olyan munkahelyen, ahol napi 8 órát kell füldugót/zajszűrő fülhallgatót hordani, senkinek semmi baja, éves fülvizsgálaton is mindenki eredménye jó. 1-2 évig simán lehet használni baj nélkül.

Én is aludtam horkolóssal, folyamatosan oldalba böktem, idegesítettem, felvettem és visszajátszottam neki, megmondtam, hogy nem csak vérciki, de kikerestem neki az alvási apnoé veszélyeit. Végül eltávolították az orrpolipját, miután a doki kivizsgálta, de fél évig szenvedtem mellette.

2024. szept. 6. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!