Akik kollégiumban laknak, mit csinálnak ilyenkor amikor hét közepére esik egy ünnepnap? Hazamennek inkább, vagy végig unatkoznak egy napot a kollégiumban?
Figyelt kérdés
Most pl. hogy szerdán van ünnepnap2023. márc. 15. 09:51
1/6 anonim válasza:
Mi a szobatársakkal bent maradtunk. Szerintünk buli mert nem sokszor van ilyen hogy itt lehetünk napközbe, nincs suli és semmi dolgunk :D (középiskola)
3/6 anonim válasza:
Miért kellene unatkozni? Nincs egy könyv sem a közeledben?
4/6 anonim válasza:
Egyetemen - nappalisoknál, akinek pénteken ugye általában nincs órájuk - az jellemző ilyen esetben, hogy még kedd este hazamennek, és a csütörtököt meg csak szimplán elkummantják...
5/6 anonim válasza:
Minket gimis koleszból hazaküldtek kedden, szerda du-meg mehettünk vissza. Aki csak azért volt kolis, mert ajtp miatt kötelező, amúgy a távolság nem indokolja, az a hét valamelyik felérre, vagy az egészre kérte, hogy bejárós legyen.
Én egyetemen bent maradtam, de van aki hazament, csütörtöki órákat skippeli, pénteken meg nincs órája.
6/6 anonim válasza:
felnőttként egyetemi koliban vannak barátaim akik szintén ráérnek, lehet közösen programot csinálni, de egyébként egyedül is fel találhatja az ember magát a városban, meg létezik könyv, sorozat is, nem kell unatkozni
biztos nem utazgatnék azért az egy napért órákat, sőt mondok jobbat hétvégén sem megyek haza mindig, nem vagyok már gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!