Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kérdezik meg az emberek...

Miért kérdezik meg az emberek ünnepnap, hogy nyitva van-e a bolt?

Figyelt kérdés

Facebook csoportokban biztos ti is szembesültök azzal, hogy emberek húsvétkor, május 1-jén, augusztus 20-án, aztán mindenszentekkor, majd karácsonykor is megkérdezik, hogy nyitva van-e a Tesco meg a Penny.

Én nem tudom, ezek az emberek mit éreznek?

Nem elég nyilvánvaló, hogy ünnepnap a boltok zárva?

Vagy ennyire napról-napra él az átlag ember, hogy 2 napot nem bír ki bolt nélkül?

Milyen okok vannak az ilyen jellegű kérdések mögött? Kíváncsi lennék.

2022. dec. 31. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Vannak helyek, pl benzinkutaknál, amik ilyenkor is nyitva vannak. Az ünnepek egyre kevésbé jelentenek bármit is az embereknek, leszámítva a karácsonyt.
2022. dec. 31. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem éppen most jöttek ki egy sötét barlangból, azért ilyen tudatlanok. Tudod, nagy az Isten állatkertje, csak sajnos alacsony a kerítése.
2022. dec. 31. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
#2 Van világos barlang is?
2022. dec. 31. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
6%

" az átlag ember, hogy 2 napot nem bír ki bolt nélkül"

Nem tudom máshol mi a helyzet, de itt a városban, ha ünnep jön és mondjuk 2-3 napig nem lesz bolt akkor már apokalipszis szokott lenni a bevásárló helyeken és a piacon is.

Amúgy a kérdésre is válaszolva lehet csak eszébe jutott épp valami ami kellene neki.

2022. dec. 31. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
En tudok olyan boltot ami sosincs zarva. Karacsonykor is nyitva van.
2022. dec. 31. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a városban 2 bolt van ami ünnepnapkor is fixen nyitva van 6-22.ig csak ugye ilyenkor tulaj vagy családtag lehet bent, alkalmazott elvileg nem.

Egyébként tényleg megvannak halva az emberek, ha nincs 1-2 napig nyitva a bolt. Én nem igazán értem a pánikot. Hiszen mindenki tudja mikor zárnak. Én kizártnak tartom előtte nem tudnak bevásárolni. Meg mi az a létszükség ami annyi fontos lehet,hogy jajj úristen.

Én egyszer néztem be a dolgot, vasárnap delelőtt szoktam elmenni a kínaiba, ha kell vmi vegyszer,kavé stb. Hétköznap ritkán jutok, szombaton is van más progi, így sokszor vasárnap delelőtt megyek vásárolni. Aztán május 1 idén pont vasárnapra esett. Nem is nagyon foglalkoztam vele hanyadika van :D elindultam aztán szembesültem,hogy bakker május 1 van. Ettől függetlenül nem mentem falnak. Nem létszükség volt,csak kellett pár dolog. Én sosem várom meg,hogy mindenből teljesen kifogyjak. Ha már valamiből kevés van. Akkor veszek. Így nem kell pánikolni,hogy hopp nincs kávé,tej vagy éppen kenyér vagy bármi más.

2022. dec. 31. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
6%
Hát igen, a humorérzék hiánya az sajnos a népesség igen nagy hányadára jellemző. Ti, gondolom, értetlenül forgatjátok Karinthyt is. Vagy mint ahogy Hofi jellemezte a járási párttitkárokat: Mit mondott, mér monta???
2022. dec. 31. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert kifogyott minden otthon a nagy Taxidermia közepette, osztaan zabbantani csak kő alapon a hiányt pótolni akarják.
2022. dec. 31. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!