Normális ha ilyen dolgokat csinálok, saját ünnepnapokat találok ki? Ez már az elég erős depresszió jele?
2017 egy nagyon jó év volt,tele volt jókedvvel és nevetéssel.A 2010-15-ös időszak is borzalmas volt,de 2016 második fele és 2017 nagyszerű volt.2018-ban minden tönkrement.
Szóval most bevezettem egy ünnepnapot,június 5.-e egy megemlékezési nap 2017-ről meg arról az időszakról.Mivel ezen a napon találtam rá a kedvenc animémre illetve ez volt a boldogság csúcsidőszaka ezért választottam ezt a napot.
Idén július 5.-én végighallgattam azokat a zenéket amiket 2017-ben hallgattam.Azon az úton mentem amerre 2017-ben mentem.Azt az edzést csináltam meg,ahogy 2017-ben edzettem.Vettem egy energiaizalt,amit 2017-ben szoktam inni.Biciilivel mentem,mint 2017-ben és hazafele kerülőt tettem ahogy 2017-ben szoktam,ugyan azon az úton. egy filmet amit 2017-ben néztem.És megpróbáltam jól érezni magan.
Jövőre ugyan úgy lesz 2017-es ünnep.
De legjobb lenne valami jelképes temetést rendezni a régi életemnek és a 2017-es évnek és akkor tisztességesen el tudnék búcsúzni tőle.Úgyis vége van már és nem jön vissza soha sem sajnos.
Ez inkább szánalmas. Ennyire elkeseredett lennél? Inkább intézd úgy a jelened, hogy hozd ki belőle a maximumot és ne a múltat sirasd, hogy jaj, de jó volt neked az az év.
Képzeld, nekem meg életem legsz.rabb és legboldogtalanabb éve volt a 2017-es év.
Szerintem ez tök aranyos :'D
Sose ünnepeltem még másokkal szóval szólj ha jön a kövi ünnep, csatlakozok! :3 :)
18f
ui: "Tévedtem 100szor,de 1000szer fogok
Egy helyben áll ki a tegnapján zokog"
https://www.youtube.com/watch?v=G5oR13VF9Rg&fbclid=IwAR17U8I..
A jelen borzalmas.
2017-ben még középiskolás voltam és voltak barátaim,akikkel az iskola vége óta megszakadt a kapcsolat.
Most egyetemista vagyok és utálom ezt az egyetemet.Magát a szakot is,nem érdekel és az iskolát is.Itt egy barátom sincsen,a legtöbb csoporttársammal nem is beszéltem még 1 év alatt.
Amíg vége nem lesz az egyetemnek addig szar is lesz,csinálhatok bármit
Jövő héten meg már ujra menni kell,tele van a tököm vele
Elhiszem dude, ha szeretnél beszélni róla nekem írhatsz, szivesen meghallgatlak ha baj van vagy ilyesmi :)
hidd el ha valaki tudja milyen szar, én vagyok az, 8 at is magántanulóba csináltam, de én ne mis tudnék annyi ember közt meglenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!