Te mit csinálnal ha találnal 3csörgős pénzt egy kollégiumi asztalon? Iratok minden nélkül. Megtartanát az egyik legnagyobbat vagy? Mit mondanál ha téged gyanúsítana valaki?
Figyelt kérdés
2017. dec. 4. 07:19
2/10 A kérdező kommentje:
Mr.Omre. legalább válaszolhatnál! Csorgospenz-az a apropenz..
2017. dec. 4. 07:30
3/10 anonim válasza:
Nos, ez esetben igen megtartanám. A 3 csörgős pénz ebben az esetben (már ha Ft-tól beszélünk) max 600 Ft. Vennék rajta sört. Persze lehet azt mondani, hogy le kellene adni, stb. de ez olyan kicsi összeg, hogy a portás is simán megtartaná.
4/10 anonim válasza:
Kiegészítem, hátha valakinek megzavartam a nyugalmát: papírpénzt, telefont, tárcát leadnék, ahogy le is adtam eddig mindig ha találtam. De apróval nem szórakoznék.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
Én a 200-ast fogom megtartani. Meg sztem tudják, hogy én ilyet soha nem tennék, mert félek a kalózkodástól :D azt mondom ha gyanús lennék:
"Én nemtudok semmit, biztos nem én voltam!" Még több válasz is jöhet.
2017. dec. 4. 07:51
6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is vagyok tolvaj valójában, mert csak találtam egy 200-ast az asztalon és elvettem nem igaz? :D hétvégén írok ha lesz vmi! :D
2017. dec. 4. 08:00
8/10 anonim válasza:
Próbálkozhatsz járókelőknél is hátha találsz a zsebükben aprópénzt és kizsebeled őket. Majd kitalálsz hozzá valamit hogy ez miért nem lopás.
9/10 anonim válasza:
Mondjuk attól is függ, hol volt az az asztal. Ha egy szobában, akkor elég nyilvánvalóan meg lehet tippelni, hogy ki lehet a gazdája.
10/10 anonim válasza:
Kérdés milyen asztal. Ha konyhában, tanulóban van én akkor sem tenném el. Max 600 Forint nem ér annyit hogy adott esetben bemocskoljam vele a saját becsületemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!