Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mit csinálnátok a helyembe?...

Ti mit csinálnátok a helyembe? Fontos! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy most vagyok általános iskolában 8.-kos, és jövőre megyek gimibe. Az egyik osztálytársam is odamegy, ahova én. Nem nagyon szeretem őt, mert eléggé strébernek tartom, és ha pl én nem tanulok egy órára, akkor rögtön lecsesz, ha pedig írok puskát, akkor folyton azt mondja, hogy én ezt ám nem fogom jövőre csinálni a gimiben.. Lehet hogy csak jót akar, de szerintem akkor is az én dolgom hogy mit csinálok, és nem ő fogja eldönteni.

Ezen kívül még az a bajom vele, hogy mindig arra mászik rá aki nekem tetszik, ha pedig új barátnőket szerzek, akkor elveszi őket tőlem..

A lényeg, hogy ez a lány jövőre egy osztályba akar velem lenni, és egy szobába is (mert kollégisták leszünk)..

Mivel ő azt hiszi hogy jóban vagyunk, de én nem szeretnék vele se egy osztályba, se egy szobába lenni. (igazából egy iskolába se..)

Viszont ha ezt elmondom neki, akkor félek, hogy megsértődik. De nem is ez lenne a baj, mert ezt leszarom.. Csak akkor lehet hogy elmondja majd mindenkinek, hogy én milyen bunkó vagyok stb...

És valamikor mostanában kéne ezt elmondani, mivel már csak kevesebb mint 2 hónap, és beiratkozás lesz..

Szóval szerintetek hogyan mondjam ezt el neki, hogy nem akarok vele együtt lenni? Ti hogyan mondanátok el?

Normális válaszokat kérnék! :) és bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült.

2013. ápr. 27. 18:20
 1/4 anonim válasza:
Hát szerintem mond meg neki egyenesen és nem te vagy a bunkó hanem ő a leírtak alapján. Mivel mindenkit csak 1 helyre vesznek fel ezért az osztály biztos de hogy egy szoba az elkerülhető. És ha elveszi tőled a barátaidat, az ő társaságában lesznek akkor szard le és menny oda a barátaidhoz. Ami pedig a tanulást és a puskázást illeti a te dolgod.
2013. ápr. 27. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi :) de egyébként az egy osztályt is el lehet kerülni, mivel 2 ugyanolyan osztály fog indulni.
2013. ápr. 27. 20:56
 3/4 anonim válasza:
Azok az emberek akik elhiszik neki, hogy ,,bunkó" vagy, azok nem is lennének igaz barátaid :) Igaza van az első válaszolónak, mondd meg neki őszintén, hogy hogy érzel vele kapcsolatban. Sok sikert!
2013. ápr. 28. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. ápr. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!