Hogyan tudjam elérni, hogy a barátnőm ne viselkedjen így?
Minden nap csak veszekedik velem,hogy ő semmit sem kap tőlem, sem érzelmileg sem máshogy. Csak az ordibálás megy egész nap, én szeretem őt, de ezt már nem lehet bírni. Ilyenekkel jön, hogy nincsenek érzelmeim stb.
Hát én egyedül nőttem fel, árván, sosem volt senkim, se családom, se barátom, mit tegyek ha ilyen vagyok?
Azt mondja, hogy csodát kéne tegyek, hogy újra elfogadjon, de mit tegyek? Van valami jó tanács valakinek, aki talán járt már a cipőmben? Annyira fáj a lelkem, hogy azt el sem lehet mondani. Én minden tőlemtelhetőt megteszek, és az sem elég. Nem lehet az embernek egy negatív gondolata, mert egyből akkor az van, hogy csak a negatív folyik ki belőlem.
"Azt mondja, hogy csodát kéne tegyek, hogy újra elfogadjon"
Ha egy kapcsolatban az elfogadásért kell harcolni az már régen rossz.
Elég mérgezőek vagytok egymásnak.
El kéne engedned ezt a kapcsolatot.
"Nem lehet az embernek egy negatív gondolata, mert egyből akkor az van, hogy csak a negatív folyik ki belőlem."
Ez elég sarkos. Ha barátnőd tényleg ennyire kiélezi a helyzetet, felnagyítja akkor ő is ki van már a kapcsolattal. Ha te kicsinyled le a negatív gondolatokat, akkor pedig ott már nagyon le vagy építve.
"Annyira fáj a lelkem, hogy azt el sem lehet mondani"
Azért ilyen állapotban nem pozitív az ember gondolata. Nem hiszem hogy őt csak egy negatív gondolat van felnagyítva.
Sajnálom, barátom, de a leírtak alapján ennek a kapcsolatnak már régen vége, csak még nem mondtátok ki egyiken sem. Ha már "csodát kéne tenned, hogy újra elfogadjon", akkor ő már ezt rég eldöntötte, csak valamiért még vergődik és nem lép ki.
Egyáltalán nem tehetsz arról, hogy árvaként nőttél fel, és nem tanultad meg ezeket, egy percig se hibáztasd magad. Ha van lehetőséged, menj el egy szakemberhez, ennél kevesebbért is megyünk, ha nincs, akkor még mindig találhatsz önfejlesztő tananyagokat az interneten.
Sajnos azt kell mondanom, hogy sehogy sem tudod elérni, hogy egy másik ember (a barátnőd) máshogy viselkedjen, annyit tudsz csinálni, hogy a saját magad jólétét tartod szem előtt, és a magad gyógyulására fókuszálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!