Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet elérni, hogy egy...

Hogy lehet elérni, hogy egy főnök normális hangnemben beszéljen, vagy ne adjon ellentmondó utasításokat, meg ilyen apróságok?

Figyelt kérdés

Pl ha kèrdezek/mondok vmit, azzal kezdi hogy jaj nem, tevedek vagy minek kérdezek ilyet, aztán utólag rájön hogy nem, nem tévedtem, nagyon is jól mondtam, vagy a kérdés is teljesen helytálló jogos es fontos is megbeszélni, utólag viszont soha nem kér bocsánatokat sem.

A beszédstílusa valami undorító így, tele van tévesen hülyének nézéstöl kezdve beszólásokkal mindennel. De ha tévednék is, azt is miért így kell?

Meg egy rakat olyan van hogy utasít valamire pl a kirendeltségvezetokkel majf ő felveszi a kapcsolatot neki szóljak mindig, és kb 1 honap mulva meg számonkér azon hogy miért nem hívom fel őket kommunikáljak már!

Ha jelzem hogy korábban nem ezt mondta, letagadja.

Vagy pl korabban azt mondta a beszállító számlázza ki nekunk amik jóváírások érkeznek tőlük, nagynehezen elintéztem izzadós háttérmunkákkal 5 körös lefutásokkal, megjön a számla, aztán meg azt mondja nem fogadjuk be visszaküldjük MI szamlázzuk ezt ki!

És ismét letagadja a korábbit hogy ő aztán nem mondott olyat hogy számláztassuk őket.

Ha írásban kérek utasításokat azért hogy ezeket elkeruljem még igazgatói leb.st is kaptam, hogy nehogymár nekem írásban kelljen a feladatokat utasításokat adni mert nemhiszek a felettesnek?? Ha vmit szóban mondanak utasitanak csináljam meg, egy hatalmi játszmát csináltak ebből mintha én azért kérnék írasban bármit is mert királykisasszonyoskodnék hogy nekem így kell feladatot utasítást adni, írásban és nem szóban, mit képzelek én.

Komolyan olyan sokszor mintha vmi idióta hülyékkel kéne dolgoznom.

#iq nulla vezetők
jún. 13. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Megmondod, hogy jó innentől kezdve csak e-mailben kommunikálsz vele, csak írásos utasításokat fogadsz el.
jún. 13. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Nincs recept erre, mert Te müködteted ezt a helyzetet belőled indul ki, ha megváltoztatod a reagálásodat és nem mész reakcióba a helyzet ellen, akkor megtudod változtatni, hogy folyton mókuskerékben fussál.
jún. 13. 10:45
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Vedd fel diktafonra, bár az ilyen hazug mocsok még azt is le fogja tagadni. Nincs undorítóbb a betegesen hazudozó "ember"nél.
jún. 13. 10:48
 4/13 A kérdező kommentje:

Vagy pl vannak ugye egy vitánál érvek-ellenérvek.

Pl mi az előnye hatrányai annak ha a beszállító számláz, vagy ezzel ellenben előnyök hátrányok ha mi számlázunk. Felsorakoztatom és javaslom hogy fogadjuk be a számlat.

Neki ellenérvei vannak szintén elmondja. Ez eddig rendben is lenne.

De mindezt vmi orbitális hangnemben közli, felemelet degradáló hanggal, képtelenség vele beszélni is.

jún. 13. 11:57
 5/13 A kérdező kommentje:
*felemelt
jún. 13. 11:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Az 1.felvetésére meg kérdésemben van a válasz. Leírtam mi lett abból, ha írásban kérek bármit is.
jún. 13. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz okosabb nála ezt vagy elfogadod, vagy munkát váltasz, és keresel egy olyan fönőköt aki emberszáma vesz.

Vagy nekiállsz az önmunkának és kidolgozod magadból amit ez a helyzet generál benned.

Gyerekkori sérelmeket lehetne nézni, hogy milyen mintákat kaptál otthonról, amiket viszel tovább stb..

Nem vitázni kell főleg egy ilyen tipussal nem

jún. 13. 12:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem is okosabb akarok lenni nála. Nem is erről szól a kérdés! (Amugymeg utána javítok is amiket elrontott.)

Hanem hogy undorító az ahogy beszél. Szinte nem merek már kérdezni szólni sem de köteleznek rá, nem engednek mindig önállóan dolgozni engedélyek is kellenek minden egyéb. Beszélni KELL vele nem lehet csak úgy ignorálni mert paraszt.

jún. 13. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez a tipus ilyen, vagy elfogadod, vagy elfogadod, ne legyen elvárásod, hogy milyen formában nyilvánuljon meg, mert ez a tipus nem fog neked sem kezet csókolni, sem mást tenni.

Magadban kell ezt a dolgot helyretenni, és majd alakul

Tedd fel a kérdést, hogy miért zavar ez engem?

Mitől kapcsol be az iránta érzett általad nevezett undoritó viselkedése felét, mit tanit nekem ez a helyzet?

jún. 13. 15:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Lejárat más kollegák előtt is, rontja a hírem, szakmailag leminősít holott szakmailag jó vagyok, becsületsértés kb
jún. 13. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!