Ha valamit nagyon nehezen lehet elérni és egyre több lesz az akadály, akkor az jó előjel vagy rossz?
Inkább élettapasztalatra lennék kíváncsi és nem a sablonos dolgokra.
Gondolok itt arra, hogy nehezen tudtam megoldani valamit, de a végeredmény nagyon megérte, vagy nehezen tudtam megoldani valami és végül soha semmi hasznát nem vettem neki.
Általában akkor vagy jó helyen, ha könnyen összejönnek a dolgok.
Ha viszont boldogtalan vagy benne, menj másfelé, hiába könnyű.
Volt részem mindkét végkimenetelben. Nincs általános igazság. Volt, amiért szörnyen sokat güriztem. Dolgoztam és beáldoztam. Az időm, a pénzem és talán még a mentális egészségemis. Tudod mi lett a vége? Kudarc. Bukás, és a gödör alja. Ha konkrétan érdekel, ez egy jól fizető munkahely volt.
Mindezek dacára sose bánj semmit! Nem visz előrébb. Volt részem pozitív végkimenetelben is. Évek kitartó munkája volt. A rááldozott idő és energia szinte felemésztett. Mégis sikerült. Azóta is boldoggá és büszkévé tesz. Nincs ennél jobb, de ennél nehezebb sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!