Egy nőnek miért jó az ha nagy mellei vannak?
*nagynak
Bocsánat, a telefon néha alkot...
Olyan kérdés, hogy miért jó szépnek lenni...
Mert vonzza a férfiakat, azon belül a jó férfiakat. Csak úgy, mint a kerek fenék, jó test stb. Nyilván egy mell önmagaban semmit nem jelent, de az összképhez jelentősen hozzáad.
Nyilván van óriasi mêret is, ami mar túl sok, de senki nem arra gondol.
Nagy szilikoncicimvan. 3 orakat kocogok,sprinteket futok. Jartam mma,box,bjj -re rendszeresen. Nagyon kedvesek voltak velem a fiuk.
Semmiben nem akadalyoz,csak dogos.
#4 A szépség teljesen más téma.
Mi az hogy a jó férfiakat? A nagy mell mindenféle férfit vonz, még a kövér, fogatlan, igénytelen részeget is. Egy nagymellű nő sokkal nagyobb eséllyel lesz tárgyiasítva. Nem tudhatja hogy mint embert érdekel valakit, vagy csak a csöcsei miatt kell neki egy menetre.
Én szeretem a nagy melleimet és hason alszom😂c kosár
Sztem hogy olyan jo puha,finom és ahogy előttem is írtak dögös. Nekem olyan ez a kérdés mintha egy nagyfarku pasi panaszkodna a nagy méret nehézségeiről xd AKKOR IS ÓRIÁSI NA!! És ez joo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!