Egy nőnek miért jó az ha nagy mellei vannak?
Kérdező, ha ennyire frusztrál a kis melled, menj el plasztikai műtétre.
Fogadd el, hogy a nagy mell párválasztási előny. Önmagában kevés, de ez is egy adu.
Férfi vagyok. Szerintem a nagy mell inkább párválasztási hátrány, mert sokkal nehezebb így egy nőnek kifogni egy olyan férfit aki nem csak a melle miadt van vele, hanem az embert látja benne.
Egy nagymellű nőt szinte kivétel nélkül tárgyiasítanak a férfiak, ez pedig háttérbe szorítja a belső tulajdonságait.
Van akinek ADU, van akinek KO.
Szerintem a kissebb mellù nők egyáltalán ne aggódjanak.
Én pl egyálltalán nem szeretem a tehetetlenűl lógó, plöttyedt tőgyeket.
De itt Gyakori kérdéseken amúgy is a legtöbb pasi válltig állítja, hogy neki csak az A/B mellek jönnek be, szóval ezen a ponton már inkább az A/B mellű nőknek kéne félni, hogy a férfiak mind csak a mellükért vannak velük.
"Egy nagymellű nőt szinte kivétel nélkül tárgyiasítanak a férfiak, ez pedig háttérbe szorítja a belső tulajdonságait."
Ez egyáltalán nem igaz. Nem tudom ezt honnan veszed. Azért mert te ilyen primitív vagy még sok férfi tud intelligensen viselkedni.
Egyébként komolyan mi értelme ennek a kérdésnek? Hogy mindenki akinek nagy melle van menjen kicsinyíteni mert neked az nem tetszik? Ez biológia, nem tudod megváltoztatni. Lehetne már a nagymellű nőket békénhagyni?
Egyébként az a nagyon vicces, hogy átlag férfi meg sem tudja mondani, hogy melyik nőnek mekkora melle lehet.
Pl. volt már többször kérdéseknél linkelve sovány, photoshopolt, műmellű fehérnemű modell, alap hangon D/E kosaras mellekkel egy mondjuk max 70-es körmérethez(tehát keskeny hátú, vékony, nagymellű nő).
A válaszadók többsége ott áradozott, hog, micsoda szép természetes mellei vannak, meg jó hogy ilyen kicsi B kosaras mellei vannak, mert nekik nem tetszenek a nagymellű nők.:D Fingjuk nincs róla miről beszélnek.
Aztán meg azt hagyjuk is, hogy a nagy mell csak szottyadt és lógós lehet, a kicsi meg feszes és kerek, nem lógós.
Léteznek természetesen nagy, kerek, feszes mellek is, amik nem lógnak, meg apró, szottyadt lógós mellek is, maradjunk ennyiben.
#35 Ebből volt egy South Park epizód. A Bebe nevű lánynak elkezdett nőni a melle, és az összes fiú azt akarta hogy lógjon velük, és mondták hogy milyen jófej. Az epizód végén pedig úgy ment be az iskolába hogy belebújt egy kartonba, és a fiúk rájöttek hogy Bebe valójában nem is olyan jó arc mint gondolták.
Én nem vagyok primitív, de a férfiakba ez bele van kódolva valamennyire. (akinek tetszik a nagy). Ezért sajnálom leginkább a nagymellű nőket.
Egyébként ha már a tárgyiasításnál tartunk, utóbbi időben rájöttem, hogy például egy előny a nagy mellben, hogy a pedókat nem annyira vonzza. A pár férfi ismerősömnek, akiknek vagy kifejezetten a 18 vagy alatti lányok jönnek be, vagy csak nem látják, hogy mi a gond azzal, ha 28-40 évesen 17-18 éves lányokra ácsingóznak, kifejezetten a kis mell jön be. Mondta már nekem pasi, hogy nekem túl nagy a mellem, ő a kislányosabb nőket szereti, utána meg szexinek tartott egy 14 éves lányt.
Nyilván nem minden férfi pedo aki a kis mellet szereti, de igazából akárhogy nézel ki nőként, betalálnak undorító pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!