Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nőnek miért jó az ha nagy...

Egy nőnek miért jó az ha nagy mellei vannak?

Figyelt kérdés
Nem tud tőlük rendesen hason aludni az ember, hátfájást okozhat, és futás közben is zavaró lehet. Konkrétan egy akadály. Egy A/B kosaras mell bőven elég lenne minden nőnek. El se merem képzelni hogy milyen átok lehet D kosártól is nagyobb mellekkel élni. Oké hogy a férfiaknak vonzó, de ez is inkább hátrány sok esetben. Egy férfi csak két mellet lát sokszor a nőben, és csak tárgyiasítva lesznek emiatt.

2022. nov. 11. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
#28 Több férfiból aki csak a melleid miadt akar, és tárgyiasít?
2022. nov. 12. 23:06
 32/72 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha ennyire frusztrál a kis melled, menj el plasztikai műtétre.

Fogadd el, hogy a nagy mell párválasztási előny. Önmagában kevés, de ez is egy adu.

2022. nov. 13. 14:31
 33/72 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok. Szerintem a nagy mell inkább párválasztási hátrány, mert sokkal nehezebb így egy nőnek kifogni egy olyan férfit aki nem csak a melle miadt van vele, hanem az embert látja benne.

Egy nagymellű nőt szinte kivétel nélkül tárgyiasítanak a férfiak, ez pedig háttérbe szorítja a belső tulajdonságait.

2022. nov. 13. 14:58
 34/72 anonim ***** válasza:
19%

Van akinek ADU, van akinek KO.

Szerintem a kissebb mellù nők egyáltalán ne aggódjanak.

Én pl egyálltalán nem szeretem a tehetetlenűl lógó, plöttyedt tőgyeket.

2022. nov. 13. 15:22
 35/72 anonim ***** válasza:
100%

De itt Gyakori kérdéseken amúgy is a legtöbb pasi válltig állítja, hogy neki csak az A/B mellek jönnek be, szóval ezen a ponton már inkább az A/B mellű nőknek kéne félni, hogy a férfiak mind csak a mellükért vannak velük.

"Egy nagymellű nőt szinte kivétel nélkül tárgyiasítanak a férfiak, ez pedig háttérbe szorítja a belső tulajdonságait."

Ez egyáltalán nem igaz. Nem tudom ezt honnan veszed. Azért mert te ilyen primitív vagy még sok férfi tud intelligensen viselkedni.

Egyébként komolyan mi értelme ennek a kérdésnek? Hogy mindenki akinek nagy melle van menjen kicsinyíteni mert neked az nem tetszik? Ez biológia, nem tudod megváltoztatni. Lehetne már a nagymellű nőket békénhagyni?

2022. nov. 13. 16:51
 36/72 anonim ***** válasza:
87%
#35 A szexualitás kategóriában meg azon vigasztalják egymást a férfiak, hogy a nők az apró, rövid, vékony, puha farkakat szeretik, mert ami annál nagyobb, az biztos fáj, és különben is, akinek nagy a farka az biztosan egy pszichopata tömeggyilkos, aki agresszív és bántja a nőket.😂
2022. nov. 13. 17:15
 37/72 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az a nagyon vicces, hogy átlag férfi meg sem tudja mondani, hogy melyik nőnek mekkora melle lehet.

Pl. volt már többször kérdéseknél linkelve sovány, photoshopolt, műmellű fehérnemű modell, alap hangon D/E kosaras mellekkel egy mondjuk max 70-es körmérethez(tehát keskeny hátú, vékony, nagymellű nő).

A válaszadók többsége ott áradozott, hog, micsoda szép természetes mellei vannak, meg jó hogy ilyen kicsi B kosaras mellei vannak, mert nekik nem tetszenek a nagymellű nők.:D Fingjuk nincs róla miről beszélnek.

Aztán meg azt hagyjuk is, hogy a nagy mell csak szottyadt és lógós lehet, a kicsi meg feszes és kerek, nem lógós.

Léteznek természetesen nagy, kerek, feszes mellek is, amik nem lógnak, meg apró, szottyadt lógós mellek is, maradjunk ennyiben.

2022. nov. 13. 17:20
 38/72 A kérdező kommentje:

#35 Ebből volt egy South Park epizód. A Bebe nevű lánynak elkezdett nőni a melle, és az összes fiú azt akarta hogy lógjon velük, és mondták hogy milyen jófej. Az epizód végén pedig úgy ment be az iskolába hogy belebújt egy kartonba, és a fiúk rájöttek hogy Bebe valójában nem is olyan jó arc mint gondolták.

Én nem vagyok primitív, de a férfiakba ez bele van kódolva valamennyire. (akinek tetszik a nagy). Ezért sajnálom leginkább a nagymellű nőket.

2022. nov. 13. 18:39
 39/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sajnálnod! Jól megvagyunk.
2022. nov. 13. 18:44
 40/72 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha már a tárgyiasításnál tartunk, utóbbi időben rájöttem, hogy például egy előny a nagy mellben, hogy a pedókat nem annyira vonzza. A pár férfi ismerősömnek, akiknek vagy kifejezetten a 18 vagy alatti lányok jönnek be, vagy csak nem látják, hogy mi a gond azzal, ha 28-40 évesen 17-18 éves lányokra ácsingóznak, kifejezetten a kis mell jön be. Mondta már nekem pasi, hogy nekem túl nagy a mellem, ő a kislányosabb nőket szereti, utána meg szexinek tartott egy 14 éves lányt.

Nyilván nem minden férfi pedo aki a kis mellet szereti, de igazából akárhogy nézel ki nőként, betalálnak undorító pasik.

2022. nov. 13. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!