Egy nőnek miért jó az ha nagy mellei vannak?
#50 Én nem pakolom ki a mellem, de ha nyakik beöltözök akkor is látszik, sőt!Képzeld, egy garbóban még nagyobb, mint egy sima felsőben, ami csak enyhén, vagy egyáltalán nem dekoltát.
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy egy 190-200 cm magas ember kérkedik a magasságával, mikor két lábra feláll és nem pedig ül.Ugye milyen ostobaság lenne ilyet mondani?Vagy egy alacsony ember kérkedik az alacsonyságával, mikor két lábon áll.Inkább feküdjön le.Ez is kb ugyanilyen butaság lenne.
Szerintem te valami személyes sérelem okán haragszol a nagymellű nőkre.Akarsz róla beszélni?
Tehát konkrétan odamegy mindenkihez, és beledugja az arcukat a mellébe, hogy "nézd milyen nagy mellem van"? Vagy hogy kell ezt a kérkedést elképzelni? Csak mert ilyet még életemben nem láttam, azért kérdezem. Vagy csak simán felvesz egy dekoltált felsőt? Amilyet egyébként minden második kismellű lány is hord csak nem olyan feltűnő mert kicsi a melle?
Az, hogy a testemhez előnyösen öltözök fel még nem rögtön kérkedés. Miért kéne elrejteni, ha valakinek szép melle van? Van akinek meg dús, hosszú szőke haja van, akkor ő csak kontyban hordhatja különben kérkedik a szép hajával? Ha neked jobban tetszik az A/B mell akkor semmi gond, de miért akarsz másokat is ennyire meggyőzni, hogy a nagy mell nem olyan jó?
#54 Miért mozdítod el a kapufát? Tudod mit jelent az mikor egy nő kipakolja? Értelemszerűen nem arról beszélek hogy a ruha alatt domborodik. Vannak azok a női ruhák amik sokkal, de sokal lejjebb érnek a nyaktól, és/vagy mikor még pluszban fel is van nyomva hogy szó szerint kiszúrja az ember szemét.
Érdekes volt mikor télen biciklivel munkából hazamemet többször is szembe jött velem szintén bringával egy csaj, és konkrétan a melleiről ismertem fel mert mindkét alkalommal úgy kipakolta a kabátból hogy szó szerint bele láttam a melltartójába. Biztos vagyok benne hogy sötétben, télen a hidegben csak a kényelem miatt csinálta. 🙄
Nem tudom kérdező, te ahogy feltetted a kérdést, non - stop ide irkálsz, hétvégén és munkanap.
Jössz ezzel a tárgyiasítás baromsággal, ami kb. csak a te fejedben, meg néhány idióta ember fejében létezik, akik a netről ismerik a világot. Nem hiszem, hogy bárkit is érdekel, ill. a nők többségét érdekelné, hogy szerinted milyen a normális mellméret, meg hogy mit csináljanak a saját testrészükkel. Vagy egy elcseszett ffi vagy, vagy irigy nő, igazából mindegy is. Talán keress valami szórakozást, minthogy egy anonym fórumon előadd a furcsa, értelmetlen elméletedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!