Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nőnek miért jó az ha nagy...

Egy nőnek miért jó az ha nagy mellei vannak?

Figyelt kérdés
Nem tud tőlük rendesen hason aludni az ember, hátfájást okozhat, és futás közben is zavaró lehet. Konkrétan egy akadály. Egy A/B kosaras mell bőven elég lenne minden nőnek. El se merem képzelni hogy milyen átok lehet D kosártól is nagyobb mellekkel élni. Oké hogy a férfiaknak vonzó, de ez is inkább hátrány sok esetben. Egy férfi csak két mellet lát sokszor a nőben, és csak tárgyiasítva lesznek emiatt.

2022. nov. 11. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem meg inkább azért jó, mert nagyon élvezetes dolog kényeztetni.

Minél nagyobb, annál több a felület.

Jó dolog simogatni,puszilgatni, a bimbókat szopogatni.

Mi vettünk a párommal massage olajat, és ezzel jól megszoktam masszírozni neki.

Nagyon izgató dolog.😉

2022. nov. 29. 16:02
 72/72 Cubina ***** válasza:
91%

Én mindig is gyűlöltem a melleimet, mert tinikoromban már ott csúcsosodtak, míg más lányoknak semmi se volt még. Persze hogy észrevették a szemét fiúk, akik képesek voltak a folyosón hirtelen odaszaladni, odanyúlni és hátulról teljes erőből megmarkolni. Hihetetlen fájdalmat okoztak nekem.

Pokol volt az életem a melleim miatt, pedig akkor még nem is voltak nagyok.

Amikor felnőtt lettem, tovább nőttek a melleim. Volt olyan, hogy idegenek az aluljáróban megmarkolták, és nagyon sokszor még az ismerőseim is a mellemhez beszéltek, nem rám néztek.

A végén úgy járkáltam, hogy lefásliztam az egészet jó szorosan, de még úgy is látszott hogy nagyok. Fájtak mindig sima érintésre, lógtak is persze és alatta a bőr állandóan gyulladásban volt. Hormonzavarom volt, amiatt voltam teltkarcsú és nagy, lógó mellű. Hiába diétáztam, egy deka se ment le.

Végül plasztikai műtéttel szedettem le a melleim felét, 95C-ből lett 80B, közben rákos lettem és ki kellett venni a méhemet meg mindent, azután kezdtem el fogyni is.

Már melltartót sem szoktam felvenni, szép kis álló melleket csináltak nekem, és a fogyás miatt is ment le belőle, most pont akkora, hogy ne azt nézegessék már messziről, de azért arányos a testemmel.

Azt se bánnám, ha még kisebb lenne.

2022. dec. 6. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!