Egy nőnek miért jó az ha nagy mellei vannak?
Szerintem meg inkább azért jó, mert nagyon élvezetes dolog kényeztetni.
Minél nagyobb, annál több a felület.
Jó dolog simogatni,puszilgatni, a bimbókat szopogatni.
Mi vettünk a párommal massage olajat, és ezzel jól megszoktam masszírozni neki.
Nagyon izgató dolog.😉
Én mindig is gyűlöltem a melleimet, mert tinikoromban már ott csúcsosodtak, míg más lányoknak semmi se volt még. Persze hogy észrevették a szemét fiúk, akik képesek voltak a folyosón hirtelen odaszaladni, odanyúlni és hátulról teljes erőből megmarkolni. Hihetetlen fájdalmat okoztak nekem.
Pokol volt az életem a melleim miatt, pedig akkor még nem is voltak nagyok.
Amikor felnőtt lettem, tovább nőttek a melleim. Volt olyan, hogy idegenek az aluljáróban megmarkolták, és nagyon sokszor még az ismerőseim is a mellemhez beszéltek, nem rám néztek.
A végén úgy járkáltam, hogy lefásliztam az egészet jó szorosan, de még úgy is látszott hogy nagyok. Fájtak mindig sima érintésre, lógtak is persze és alatta a bőr állandóan gyulladásban volt. Hormonzavarom volt, amiatt voltam teltkarcsú és nagy, lógó mellű. Hiába diétáztam, egy deka se ment le.
Végül plasztikai műtéttel szedettem le a melleim felét, 95C-ből lett 80B, közben rákos lettem és ki kellett venni a méhemet meg mindent, azután kezdtem el fogyni is.
Már melltartót sem szoktam felvenni, szép kis álló melleket csináltak nekem, és a fogyás miatt is ment le belőle, most pont akkora, hogy ne azt nézegessék már messziről, de azért arányos a testemmel.
Azt se bánnám, ha még kisebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!