Egy nőnek miért jó az ha nagy mellei vannak?
#60 Te nem írkálsz ide non-stop? Te is itt vagy.
Frusztrált vagyok mert bolondulok a nagy mellekért, és teljesen a hatásuk alá kerülök ha meglátok egy méretes dekoltázst. Valahogy ki kellene törnöm ebből a nagy cici maniámból. Ezért félek a nagymellű nőktől, és ezzel próbálok védekezni ellenük.
Semmit,mert egy igazi heteró férfire, a női mell az ilyen hatással van.
Ez a természezes.
Igen ők a szerencsésebbik kategória. Persze azt szokták mondani, hogy mindennek van egy egészséges mérete, és határa.
A szép nagy telt mellek valóban szépek, de az aránytalanul nagy, az már kicsit kellemetlen a nőnek.
Nem könnyű hozzá öltözni, nem könnyű vele sportolni, meg talán az alvás is bonyolúltabb.
Hááát, én szeretem a nagymelleket. Mindegy hogy lóg, vagy lengedezik, egy a fontos, az arcom fölött történjen. De a poénkodást félretéve, kismellű, nagymellű, ha hülye p.icsa, akkor az is marad. Az intelligense meg mindkettőt tudja hordani elegánsan, nőiesen, szépen.
Ennyi.
És az intelligens NŐ-t nem fogják tárgyiasítani :-), mert szinte megközelíthetetlenek a tárgyiasító bunkóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!