Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nőnek miért jó az ha nagy...

Egy nőnek miért jó az ha nagy mellei vannak?

Figyelt kérdés
Nem tud tőlük rendesen hason aludni az ember, hátfájást okozhat, és futás közben is zavaró lehet. Konkrétan egy akadály. Egy A/B kosaras mell bőven elég lenne minden nőnek. El se merem képzelni hogy milyen átok lehet D kosártól is nagyobb mellekkel élni. Oké hogy a férfiaknak vonzó, de ez is inkább hátrány sok esetben. Egy férfi csak két mellet lát sokszor a nőben, és csak tárgyiasítva lesznek emiatt.

2022. nov. 11. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:

#60 Te nem írkálsz ide non-stop? Te is itt vagy.

Frusztrált vagyok mert bolondulok a nagy mellekért, és teljesen a hatásuk alá kerülök ha meglátok egy méretes dekoltázst. Valahogy ki kellene törnöm ebből a nagy cici maniámból. Ezért félek a nagymellű nőktől, és ezzel próbálok védekezni ellenük.

2022. nov. 14. 19:51
 62/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell 😝
2022. nov. 14. 20:06
 63/72 A kérdező kommentje:
Lányok, tippeket kérek tőletek. Mit tudnék tenni annak érdekében hogy ne szédüljek meg annyira a dús cickóktól?
2022. nov. 18. 14:03
 64/72 anonim ***** válasza:
100%

Semmit,mert egy igazi heteró férfire, a női mell az ilyen hatással van.

Ez a természezes.

2022. nov. 18. 14:40
 65/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki önként válassza. Van akinek csak szimplán nagyra nő. 26L
2022. nov. 18. 15:38
 66/72 anonim ***** válasza:
100%

Igen ők a szerencsésebbik kategória. Persze azt szokták mondani, hogy mindennek van egy egészséges mérete, és határa.

A szép nagy telt mellek valóban szépek, de az aránytalanul nagy, az már kicsit kellemetlen a nőnek.

Nem könnyű hozzá öltözni, nem könnyű vele sportolni, meg talán az alvás is bonyolúltabb.

2022. nov. 18. 17:01
 67/72 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, én szeretem a nagymelleket. Mindegy hogy lóg, vagy lengedezik, egy a fontos, az arcom fölött történjen. De a poénkodást félretéve, kismellű, nagymellű, ha hülye p.icsa, akkor az is marad. Az intelligense meg mindkettőt tudja hordani elegánsan, nőiesen, szépen.

Ennyi.

És az intelligens NŐ-t nem fogják tárgyiasítani :-), mert szinte megközelíthetetlenek a tárgyiasító bunkóknak.

2022. nov. 18. 17:16
 68/72 anonim ***** válasza:
XD
2022. nov. 19. 19:09
 69/72 anonim ***** válasza:
100%
C-kosaras melleim vannak, a férfiaknak még nem túl nagy, a lányok nagy részének meg pont ez lenne az ideál. Van hátránya... futáskor azert tud lötyögni, nyáron megbámulnak illetve sok bókot kapok. Az ágyban viszont tényleg változatosan lehet őket használni. XD
2022. nov. 28. 22:55
 70/72 anonim ***** válasza:
Én azért szeretem, mert egyfajta biztonságérzetet nyújt, és magabiztosságot sugároz :) 29F
2022. nov. 29. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!