Ha egy férfi láthatóan zavarban van a nő jelenlétében (pl.a földet nézi, de közben szélesen mosolyog), az azt jelenti hogy odáig van érte, vagy ettől még lehet, hogy minimális a tetszés?
Figyelt kérdés
aug. 30. 21:51
11/14 anonim válasza:
Próbálj meg vele szóba elegyedni, kell legyen valami közös pont köztetek, azután minden megy magától. "Véletlen" leejthetsz előtte valamit, hátha felveszi neked, ha felveszi megköszönöd és megdícséred milyen figyelmes. Bla-bla-bla...
12/14 A kérdező kommentje:
És ez a mai reggel? Olyan közömbös volt. Vagy ez cdsk egy reggel? Elszomorodtam.
szept. 10. 09:26
13/14 anonim válasza:
Mindenkinek lehet rossz napja, lehet nem is sejti azt, hogy teljesen oda vagy érte.
14/14 A kérdező kommentje:
13:jól esik, köszönöm. Úgy eljeseredtem, hogy beletolattam hátulról egy másik autóba.. 😩
szept. 10. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!