Miért taszítják el azt akit szeretnek?
Figyelt kérdés
Nem értem ezt a fajta viselkedést. Ha az ember szeret valakit miért taszítja el magától.aug. 29. 18:47
11/14 anonim válasza:
Lehet nem tud mit kezdeni az érzéseivel, nem tud a másikkal is mit kezdeni, mert pl.: nem tanulta meg, hogy mit-hogyan lehet/kell tenni a másikkal.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát ő tényleg sérült. Mindig azt mondta őt nem lehet szeretni. Neki se szíve se lelke. És h ő nem akar engem bántani. Csak nem értem ő mivel bántana engem. Viszont akárhányszor padlón volt fájt valami java részt nekem öntötte ki a lelkét. Mindig mondtam beszéljük meg és oldjuk meg úgy h az mind a két félnek komfortos legyen. Én sose lökném el magamtól azt aki mellettem szeretne lenni akár mennyire padlón lennék vagy félnék.
aug. 29. 21:52
13/14 anonim válasza:
Itt a gyakorin nem ritkák az olyan kérdések, hogy „ilyen meg olyan nagyszerű barátok voltunk, de ő már hirtelen nem akar tudni rólam, vajon mi baja lehet”. Szerintem nem ártana ilyenkor a hoppon maradt félnek elgondolkodni azon, hogy mit is csinált, hogy is bánt az illetővel, ahelyett, hogy elkezdi látni a másikban a gyerekkori traumát, meg a mentális betegséget, meg bármit, ami őt felmentheti. Persze így egyszerűbb és az egónak is tetszetősebb…
14/14 anonim válasza:
Kérdező, lehet hogy téged tényleg csak a jószándék vezérel. Az nagyon szimpatikus, hogy jelezted az igényt felé, hogy szeretnéd megbeszélni vele ezt a helyzetet. Ezt a lépést sokan kihagyják, pedig fontos. De van olyan, hogy a nem az tényleg nemet jelent és valamiért szeretné, ha békén hagynád. Nem kell mindenkit megmenteni próbálni, vagy segíteni, lehet, hogy ő pont ezt nem szereti érezni, hogy ilyen passzív, kissé alárendelt szerepben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!