Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik rajonganak a nőkért,...

Akik rajonganak a nőkért, mert hallottam, hogy vannak ilyenek, ők mit szeretnek bennük, hogyan tekintenek rájuk?

Figyelt kérdés

aug. 24. 08:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Milyen hülye kérdés ez megint?
aug. 24. 08:30
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

Hallottad, hogy vannak ilyenek?

Te ufó vagy, vagy egy 10 éves gyerek, aki most tanulja a világot?

aug. 24. 08:56
 3/19 anonim ***** válasza:
16%
A szexi, instás arcú, plasztikázott, vékony nőkért rajonganak, nem az összesért.
aug. 24. 08:57
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy azt, hogy gyönyörűek, és hogy vonzónak tartják őket. Teljesen érzelmi és szexuális alapjai vannak ennek, logikával nem megmagyarázható. Tudom, mert én is részese vagyok a dolognak. (Előző voltam)
aug. 24. 09:03
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Hol vannak ilyenek?Én még nem hallottam ilyenről!
aug. 24. 09:08
 6/19 anonim ***** válasza:
29%
2lábon járó punciként.
aug. 24. 09:08
 7/19 A kérdező kommentje:
Azt hallottam az adott Feldmár(?) videóban, hogy az illető férfi minden nőre rajongással tekint, szereti őket, úgy, ahogyan vannak, válogatás nélkül és ezért nincs problémája a nőzéssel, míg a másiknak azért van problémája ezen a téren, mert nem így tekint rájuk. Ezért kérdeztem ezt, hogy az első mit lát bennük másként? Szexuális "tárgyként" tekint rájuk, vagy mi? És mi van a többi tulajdonságukkal? Hogy lehet szeretni bennük mindent?
aug. 24. 09:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális vonzalmat érzek feléjük, lehet rajongásnak is mondani.
aug. 24. 09:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
#7 Azért azt a férfit megnézném, aki a Varga Irén kaliberű nőkért ugyanúgy rajong, mint egy Adriana Limáért vagy Bella Poarch-ért
aug. 24. 09:33
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

Nekem rengeteg férfi barátom van, aki imádja a nőket. Mindegy, hogy tetszik neki vagy sem, ha nő akkor kitűntetett figyelemmel bánik vele. Ismeretlenül is kinyitja neki az ajtókat, előre engedik őket stb. Mert ők attól érzik magukat férfinak, hogy ilyen apró gesztusokkal megtisztelik a nőket. Az egyetlen dolog amit "várnak" ezért cserébe egy köszönöm. De nekik tényleg az okoz örömöt, hogy egy nőre nőként tekintenek. Nem szexuális tárgyként, nem 2 mell és 1 punciként vagy szopógépként, hanem nőként. Figyelmesek, kedvesek és előzékenyek velük. Mindegy, hogy a 40 éves 120 kilós cigány asszonyról van szó, vagy a 20on éves 40 kilós modell szépségről.

Az egyik ilyen kedves barátom mondta egyszer, hogy a női nemnél csak a női igen a szebb.

aug. 24. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!