Ha racionális beállítódású, illetve józan gondolkodású nő vagy - hogyan éled meg ezt az állapotot egy olyan világban, amelyben a nőkre leginkább "érzelemvezérelt", illetve "nemigen racionális" lényekként tekintenek?
Matematikai logika alapján leginkább egy erre programozott robot gondolkodik szerintem. :) Érdekes, hogy felveted ezt a "más jogok" témát, ilyesmi nem szerepelt a felvetésemben..
Ha az segít, akkor például az MBTI személyiségtipológiában vannak a "racionalista", "NT" típusú személyiségek, ilyesmire gondolok nőben - elsősorban azokra, akik erre a racionális működésre odafigyelnek és ezt tudatosan erősítik magukban. :)
ki mit hogyan él meg az a tudatosságának mérőszintje,
itéletmentes életvitel...
a hasonló a hasonlót vonzza, nyilván nem vagyok olyanoknak a társaságában aki nem illenek hozzám, vagy probálok rövid időt eltölteni egy olyan társaságban ahol teljesen más nézőpontokkal élnek az enyémektől..
itt az a kérdésed, hogy hogyan élem meg?
A hogyan megélése tudatos, nem belemenni abba amit nem szeretnék..
Ha már felvetetted a tudatosság szintjét: érdekelne, mennyire vagy tudatos, illetve racionális, illetve mi az, amiben nem vagy az?
Írtad, hogy van, amit kerülsz, illetve hogy van, amibe nem akarsz belemenni - mi a pozitív oldal? :)
Érdekelne, mennyire könnyen találsz magadhoz hasonló, téged megértő és elfogadó személyt, illetve hogy feltűnő-e, hogy racionális típus vagy. :)
úgy tudod megállapitani, hogy a másik milyen tudatos, hogy beszélgetsz vele, amúgy 78%, :)
Nem megyek bele olyan témákba és nem vitatkozom amiben úgy érzem nem a javamat szolgálja.
feltűnő igen, nem találok sajnos…és te?
ENFJ-A vagyok :-) extravertált :-)
Érdekelne, mikor folytattál utoljára vitát, aminek úgy érezted, van értelme és építő jellegű volt. :)
Nem könnyű találni, de nem lehetetlen - tudatosan és aktívan kell keresni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!