Letezik olyan, hogy az evek alatt egy csupasziv, hipererzekeny ember erzeketlen, racionalis, manipulativ lesz?
Persze
Körülményfüggő
Meg vannak olyan drogok meg patikai gyógyszerek is amik egy idegbeteg érzéketlen kiégett embert csinálnak belőled
Dettó.
Ne hiszem, hogy belül teljesen érzéketlen lettem, a nagyobb tragédiák máig megviselnek egy szinten.
Viszont a családomat és barátaimat leszámítva nemigen érdekel az egyes emberek kínja és soha nem helyezem idegenek érdekeit a sajátom elé. Nem hagyom, hogy kihasználjanak, akkor már inkább én másokat.
Nem bízom meg senkiben, akkor sem ha látszólag valaki normálisnak tűnik. Mindig úgy alakítom másokkal a kapcsolataim, hogy igyekszem úgy megtudni róluk minél többet, hogy nekik ne tűnjön fel, hogy ez nem kölcsönös. Főleg megosztó témákban.
Ezektől függetlenül fontos számomra az igazságosság, környezetvédelem, ilyesmik.
Egyszer láttam ilyet élőben.
A tudatalatti védekezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!