Az ír lányok/nők tényleg ilyen hervasztóan tekintenek ránk magyarokra? Az alábbi igaz lenne?
Az írek se rajonganak a kelet-európaiakért.
Kint élők szerint az ír lányok hamarabb összejönnek egy pakisztánival, vagy egy afrikaival, mint bárkivel Kelet-Európából (beleértve Magyarországot is).
Elfelejtettem odaírni, hogy ezek idézetek voltak, és nem tőlem származnak.
De hasonlókat sajnos már másoktól is hallottam.
Nem valószínű hogy az ír nőkre nagy lenne a kereslet a kinti magyarok körében, max. ha valaki a lakásproblémáját szeretné íly módon kezelni :D
A kelet-európai csajok eleve jóval szebbek.
Akkor a gond sokkal inkább velünk van? (Velünk keletiekkel - magyarokkal, oroszokkal, ukránokkal, oláhokkal/románokkal, szlovákokkal, lengyelekkel, stb.?)
Vagyis ha Írországban egy magyar, vagy rutén jól viselkedik (számukra elfogadhatóan - igaz nem is tudom mi lehet ez, vagy épp mi lehet bennünk az elfogadhatatlan), az tekinthető inkább egyfajta csodának/kivételnek?
Nem a nemzetisege hanem a szemelyisege számít.
Siman elfogadtak magyarkent, a normalis románokat is, lengyeleket, brazilokat, indiaiakat is, stb.
Ha ugy viselkedsz, amiert már keleten is kihuzod a dugót, azert itt is csúnyán neznek rád.
Ha tök normalis vagy, ami amugy tök normálist jelent Magyarországon is, senki se fog piszkálni mert jajj magyar vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!