Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vel'koz, Syndra vagy Azir?

Vel'koz, Syndra vagy Azir?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Melyik illik a jelenlegi metába? Tapasztalatokat, véleményeket szívesen fogadok mindegyikről.

2016. aug. 25. 00:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Továbbá érdekelne, hogy milyen nehézséggel bírnak ezek a championok. Egy haladó játékos melyikkel tudna a leginkább aratni?
2016. aug. 25. 00:23
 2/7 sándorjános ***** válasza:

Vel'Koz undoritó, Azir a nerfek után elég gyengus lett 1v1-ben, de még mindig veszélyes, ha jól ultizik. Syndra meg, ha egy kicsit papir hőst ha egyszer be tud stunolni az = az ingyen gyilkossággal. Szerintem Syndra, de csak azért, mert VelKoz ultija elég unbalanced, és néha szar érzés olyan hőssel játszani, akihez nem kell annyi skill, hogy a lehet, hogy jobb játékosokat is elverje. Egyébként, ha nézel LCS-t akkor láthatod, hogy ők mit gondolnak a legoptimálisabbnak, és hidd el, ha nincs metában akkor nincs az LCS-ben sem.

Itt egy statisztika a hősök win ratingjéből. Itt látható, hogy mely hősök vannak most túlnyomva boostokkal, vagy lehúzva nerfekkel. Pl. Az olyan hős, ami csak 38% -ban tud meccset nyerni, az bajos. Az ideális az ötven %-lenne ezen a skálán (persze ami fölé kúszik, az azt jelenti, hogy adott hős erős ezen a patchen).

2016. aug. 25. 01:41
 3/7 sándorjános ***** válasza:
Ha ügyesség szerint mérlegelem őket, akkor Azirhoz kell szerintem a legtöbb, aztán jön Syndra és utoljára Vel'Koz.
2016. aug. 25. 01:43
 4/7 sándorjános ***** válasza:
A link lemaradt: [link]
2016. aug. 25. 01:43
 5/7 savanyújóska ***** válasza:
Ehhez azért hozzátartozik, hogy pl. már Gold sem LCS, Bronze meg pláne nem, ahogy nő a division úgy lesznek egyre tankosabbak a champek és jönnek ki a tényleges különbségek köztük. De pl. Bronzeban simán lehet, hogy mind az 5 role-on carry rohangál, és egymástól lopják szét a killeket, és jobbik eset, ha valaki nem flameli szét az életét miatta. Vel'Koz egyébként most eléggé durva, a scaling true damage a tankokat is eszi szépen, és egész sok cc-je is van. Azir jó móka és Nashor környékén megjön a dmg-e is, de nekem hiányzik belőle az a plusz. Syndrát nagyon ritkán látok, szerintem nehéz is, cserébe vele lehet a leglátványosabb outplayeket csinálni (Vellel meg a legtöbb dmg-eseket, ld. egész teames ult és társai).
2016. aug. 25. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:

A metával szerintem ne nagyon foglalkozz, ezt hajlamosak túllihegni az emberek. Persze nem lehet tökéletesen balancolni egy ilyen játékot, de még diamondban is találsz minden egyes hőst main-oló játékost, a játékbosmerete, a gyakorlás, meg hogy mennyire áll kézre egy adott hős, ezek számítanak igazán.

Ezek közül Azir elég nehéz, de late game-ben még most is nagyon erős, messziről tudja nyomni a brutál dps-t.

Vel'koz egy "átlagos" teamfight\poke mage, célozni, pozícionálni vele is kell tudni, szóval azért inskillednek nem mondanám, de tény, hogy nagyon nagy sebzést tud kilöknj.

Syndra szintén nehezebb, egy early games mage akit azért pickel az ember, hogy megpróbálja dominálni a lane-t, ha ez nem megy, akkor később nehezebb dolga lesz, de ha jól játszol vele kb bárkit meg tudz vernj miden (kicsit olyasmi mint Renekton topon).

2016. aug. 26. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért, telóról írtam.
2016. aug. 26. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!