Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL: Brand és Syndra supp?

LoL: Brand és Syndra supp?

Figyelt kérdés

Brand és Syndra jó suppnak? Miért?

Sokszor látok Brandet boton, de Q-ján kívűl nem igazán tudom, hogy mit tud segíteni, hiszen a többi képessége "sima" sebzés.

Syndrát nem igazán láttam még, de ha Brandet viszik, akkor Syndra E-je még mindig jobb sztem.

Spellthief's Edge kezdésnek: kis mana regen, + arany, ebből Frost Queen's Claim.

Sightstone a bokrokba + egy kis health.

Rylai's Crystal Scepter: élet, sebzés és lassítás.

Sztetek mennyire válna be?

2016. jan. 24. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Annyira mint a VelKoz support. Tipikus troll support, van sebzése, cserébe nincs mob így ha nem öl vagy minimum szerez assistot, akkor buktátok az egész bot lane-t, mert egy normális support/adc páros bedarálja reggelire az ilyen felállást 15. percre.
2016. jan. 25. 15:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, azértvez messze túl nagy túlzás. Ezek a karakterek kb olyasmik, mint egy Annie support, vagy lux support. Syndra és Brand is elég erős early gammel rendelkezik, jók a base sebzéseik a képességeiken és lvl6 után itemek nélkül is egy elég kemény burtot tudnak lenyomni. Nem rossz supportok ők, bár tény, hogy kicsit "önző" pickek.
2016. jan. 27. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!