Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek így szeretné...

Szerintetek így szeretné kifejezni, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Tegnap, délben, ahogy mentem haza a vonattal, előttem, (pár üléssel) ült egy fiú, akit látásból ismertem, anno egy középiskolába jártunk, ennek ellenére soha nem beszéltünk még.

Az említett fiú 3 évvel idősebb nálam.

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy észrevettem, hogy bámul/néz több másodpercig.

Majd másnap bejelölt (leszögezném, azt sem tudtam, hogy tudja a nevemet, nem tudom, hogy talált meg) és lájkolta/be szivecskézte a több hónapos profilképeimet.

Ezzel mit szeretne jelezni?

A segítségeteket Köszönöm!

#fiú #vonat #profilkép #Facebook, instagram
aug. 9. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért te is nézd meg a képeit

Hátha van valakije, és veled csalja meg

aug. 9. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Ez az úgynevezett "kú-ólike". Majd ha ismerkedni akar veled, akkor ír is. És akkor céljaidnak megfelelően legyél résen... hogy csak a 100 csaj közül az egyik vagy-e, akivel próbálkozik, vagy van e kitüntetett figyelem.
aug. 9. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Simán ráírnék, hogy "szia, minden oké volt az úton, sikeresen odaértél a célhoz?😊?"

Neked tetszik, különben nem kérdeznél róla. Neki ez egy első lépés volt. Az, hogy hogy alakul, ki fog derülni. De ne várd, hogy majd bejelöl, lájkol, meg majd írni is fog, annál azért ők is félénkebbek. Nem mindenki persze, de erre te már simán reagálhatsz azzal, hogy írsz.

Sok sikert! 😊

aug. 10. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!