A márkás drága ruhákkal mit szeretnél kifejezni?
Nyilván elsősorban azokhoz szólok akik vesznek ilyesmit, például nem funkcionális anyagból lévő ruhákat, amiknek a márkája egyértelműen jelzi, hogy drága volt. Ez kifele valami üzenet, vagy te érzed értékesebbnek magad? Vagy miért jó, ha amúgy a funkcióját nem tölti be jobban mint egy olcsóbb darab, értme ezt úgy, mi értelme egy húszezres pamutpolónak az ötezres helyett?
Általában ha nagoyn gazdag emberekkel találkozom rajtuk az ötezres van, és nem egyszer hallgattam meg hogy ruhára költeni a legnagyobb balekság többet mint amennyiért jó minőséget kapsz. Szóval az nyilván nem működik, hogy ezzel gazdagnak hisznek, mert pont hogy nem így néz ki egy gazdag...de akkor meg mire jó?
Nem tudom, mi számít márkás, drága ruhának.
Én akkor adok ki többet érte, ha minőségibb és/vagy a lábnyoma kedvezőbb (környezeti terhelés, munkások körülményei, stb.).
Ha már nem hataroztad meg akkor majd én.
Van a gagyi
Van a drágabb
És van a luxus drága.
A gagyit legtöbbször azert nem jó megvenni mert mint ahogy a 2#irta szétmegy,nem jól áll,kényelmetlen,beleizzadsz.
Ettől eltekintve ra lehet futni jóra is,csak kevesebb esellyel.
A drágább.
Az anyaga igényesen van varrva,tartósabb,már bizonyított hosszú éveken át,kényelmes.Diesel,Nike,HH stb
Ettől eltekintve itt is ráfuthatsz silányabbra.Pld egy Ralph Lauren es pólóm ugyanúgy kinyúlt mint a márkátlan.Többet vártam.Persze ettől még általában jók a cuccaik,de ez nem volt az.
Luxus
Ezek azok a cuccok amiket az átlagember nem vesz meg.
Gucci stb.Ha megveszi akkor pedig nincs ki a négy kereke,vagy nagyzolni akar.
Itt már A név viszi az árnak legnagyobb reszet kisebb rész a minőség.Valóban kirakatcuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!