Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez mi lehet? (vélemény)

Ez mi lehet? (vélemény)

Figyelt kérdés

Miért történik mindez?

[link]

#Szláven #Molnár Gusztáv
aug. 29. 05:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mert egy kocsog alkoholista
aug. 29. 06:29
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen.
aug. 29. 07:47
 3/17 anonim ***** válasza:
Mert rossz döntéseket hozott - most meg már beteg is: alkoholbeteg.
aug. 29. 08:18
 4/17 anonim ***** válasza:
1 év zártosztály az kéne neki
aug. 29. 08:27
 5/17 anonim ***** válasza:

Évek óta gondjai vannak, és mások hiába próbáltak meg rajta segíteni, ő maga ebben nem volt partner. Úgy meg nem lehet.

Azóta pedig zuhanórepülésben van.

aug. 29. 11:13
 6/17 A kérdező kommentje:

Lehet hogy pont ezek a fotók tesznek jót neki?

Meg az utcán feküdve rájött hogy nem ez a járható út, pedig még tél sem volt!

Kellett a tapasztalat!

aug. 29. 22:15
 7/17 A kérdező kommentje:

Gondolom a nője vágta haza amiért elhagyta, mert amíg együtt voltak láthatóan kivirult, most meg össze van esve mint a pálinkafőzésre váró rohadt körte.

Szerintem nem volt elég a money, bár a természete is elég szerencsétlennek tűnik.

Én nem tudom miért nem fogta meg jobban a színházi melókat ha egyszer tehetséges színésznek tartják!

Ha előbb kijön az elvonóról most a Drága örökösök állandó tagja lehetne.

aug. 29. 22:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Mert aztan az hatalmas karrier egy szutyok magyar sorozatba szerepelni🤣🤣🤣
aug. 30. 06:26
 9/17 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy pont ezek a fotók tesznek jót neki?"

Lehet.

"Meg az utcán feküdve rájött hogy nem ez a járható út, pedig még tél sem volt!"

Hogy jön ide a tél? Télen kevésbé gáz, ha valaki az utcán alszik? Hát nem. Akkor már inkább nyáron kevésbé gáz, mert ilyenkor legalább időjárásilag biztonságos - télen viszont akár ki is hűlhet, meg is fagyhat.

"Szerintem nem volt elég a money, bár a természete is elég szerencsétlennek tűnik."

Nem a pénzről, meg nem is a természetéről van szó, hanem arról, hogy alkesz.

"Én nem tudom miért nem fogta meg jobban a színházi melókat ha egyszer tehetséges színésznek tartják!"

Mondom: mert beteg. De még ha nem is lenne az: az, hogy valaki mennyire fogja meg a melókat, sokkal inkább függ attól, hogy mennyire szorgalmas meg ambíciózus, mint attól, hogy mások milyennek tartják őt.

aug. 30. 06:39
 10/17 A kérdező kommentje:

"Akkor már inkább nyáron kevésbé gáz, mert ilyenkor legalább időjárásilag biztonságos - télen viszont akár ki is hűlhet, meg is fagyhat."

Pont erről beszélek én is. Ha csak 1-2 napot van kint az utcán, sokkal lazábban kibírja mint télen, bár láttam én már télen is a földön embert aludni, meg buszmegállóban, meg szétszakadt kartondobozokon, nem egy életbiztosítás, ilyenkor már krízis kell + melegedő.

Ha nincs hely, nyitnak sátrakat a karitatív szolgálatok (pl. Ökumenikus Segélyszervezet).

"Nem a pénzről, meg nem is a természetéről van szó, hanem arról, hogy alkesz."

És az hogy alkesz, nem a "jó" természetéből fakad?

"Mert aztan az hatalmas karrier egy szutyok magyar sorozatba szerepelni🤣🤣🤣"

Ez a "szutyok magyar sorozat" elég jól termelne neki mert sajnos nézik, van rá igény, azért csinálják az X-dik évadot. Nekem hidegrázásom van tőle, de ő stabilan visszarázódhatna a hülye szerepébe, elvégre szerették.

A Viviennel is akkor melegedtek igazán össze amikor ismert "sztár" lett.

Ahogy jött a kovid és csődölt be a dolog, akkor kezdett el iszákolni, nyilván a pénz is apadt, ezt pedig nem bírta elviselni a kislány.

aug. 30. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!