Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni, hogy legyen barátnőm? Most csak egy béna betanított munkás vagyok, ezért nem volt még barátnőm.
Most elvégzel egy két éves tanfolyamot, utána mázli vagy és kB 3 hónap alatt felvesznek valahová, hogy ott kialakuljon a ritmusod, jöjjön jobban a pénz,belilleszkedj az kB fél év,
Szóval szűk három év múlva jönnének a csajok ha tényleg jó szakmát választottál és sikeres vagy benne egy kezdő szinten.
Nekem a párom autoszerelő.
Alapból úgy ismertem meg hogy elvittem szervizbe az autóm és ő volt a szerelő. 4 éve vagyunk együtt.
Ne fáradj töki.
A tanfolyammal semmire nem mész.
A mai világban a társkereső nők 80%-ánál alap követelmény lett a diploma.
Ez alatt szóba sem állnak veled, még ha iszonyatosan jóképű vagy, és kocka hasad van, izmos felső testtel, akkkor sem.
14- es.
Azt remélem tudod, vagy legalább a férjed tudja, hogy ez a csoda kategória.
20-25 évvel ezelőtt még nem lett volna az, de mostanság már bizony csodának számít, diploma nélkül nőt találni.
Ez szinte mindennél fontosabb. Még a 10 pontos test is csak másodlagos.
Ui:
Remélem a férjed minden este lefekvés előtt imádkozik, és hálát ad az Istennek minden veled eltőltött napért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!