Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van aki nem bízik az...

Más is van aki nem bízik az orvosokban? Ha igen mi okozza ezt nálatok? Mitől ment el a bizalma tok?

Figyelt kérdés
aug. 23. 10:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Fogorvos számít? Mert bennük egyáltalán nem bízok, kivétel nélkül mind amelyiknél jártam érzéketlen bunkó szociopata. (Pedig elmentem már a környék agyonsztárolt magánfogászatára is, nem csak a lepukkant sztk egy darab orvosáról beszélek)
aug. 23. 10:59
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem az egészben. A főorvos olyan szinten félrekezelte a lányunk csipoficamát, hogy 4 evbe es 3 mutetbe telt újra lábra állítani. Csak mert nem vastag boritekkal kopogtattam az ajtaján.
aug. 23. 11:14
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
félre diagnosztizálás, beszólogatás, emberszámba nem vétel miatt vesztették el a bizalmamat.
aug. 23. 11:17
 4/21 anonim ***** válasza:
71%

Magánokban bízok, ha fizetek figyelnek rám. Az SZTK-s orvosok egy fillért nem érnek.(Tisztelet a kivételnek)

Viszont milliomos sem vagyok, hogy mindig teljen magánra.

aug. 23. 11:26
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
A legtöbb orvos, tisztelet a kivételnek, mind pénzéhes, és nem a gyógyítás a céljuk. Pontrendszer szerint dolgoznak. Ma már nem tesznek az orvosok Hippokratesz-i esküt, hanem csak orvosi eskü van, ami nem ugyanaz. Csak a testet akarják "meggyógyítani", pedig sokszor először a lelki dolgokkal kéne kezdeni.
aug. 23. 11:52
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Orvosi titoktartás nuku, fennhéjazó kivagyiság, istenkomplexus
aug. 23. 12:40
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

Úgy beszélnek az emberekkel mint egy darab szrral.

Legutóbb amikor sürgősségin voltam többször leordították a fejem, hogy ne mozogjak annyit mert nem fáj az annyira.

Csipesszel pár centi mélyen voltak a sebeimben, végén már levegőt sem tudtam venni a fájdalomtól és elájultam.

Aztán jól lebsztak, hogy minek ájulgatok.

aug. 23. 12:43
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
Én inkább abban nem bízok, hogy annyira tudná az orvostudomány amit csinál, mint amennyire állítja. Ez nem tudománytagadás, hanem úgy gondolom, hogy sok dolog még nem lett felfedezve (pl. minden női reakció minden egyes gyógyszerre, mert a nők teste teljesen máshogy működik, mint a férfiaké). Mindent megfogadok, de nem adok neki 100% hitelt, meggondolom, utánaolvasok, érdeklődök a más lehetőségek iránt (pl. a fogamzásgátló szedését visszautasítottam). Nekem ez amiatt van, hogy sokszor más orvosok ellentétes tanácsokat adnak, de volt hogy egy orvos is ugyanarra a problémára minden évben más megoldást javasolt (és nem lett jobb egyiktől sem).
aug. 23. 12:49
 9/21 anonim válasza:
7%

Évekkel ezelőtt téma volt a hiradóban, hogy műtét előtt/után sok orvos megerőszakolja az alvó beteget. Akkor még kicsi voltam de annyira megijedtem, hogy megfogadtam bármi is történik engem nem fognak műteni...

Ember tervez, isten végez. Pár napja volt daganat eltávolításom. És jobban örültem annak, hogy nem történt semmi, mint annak hogy kivettek belőlem egy 4-5 cmes csomót.

aug. 23. 13:04
 10/21 anonim ***** válasza:
66%
A covid cirkusz óta. Meg úgy kb a legutóbbi 30 évben ahogy viharosan csúszik le a jejtőn a magyar eü.
aug. 23. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!