Bíztok az orvosokban?
Mivel nem értek az orvosláshoz, így csak bízni tudok az orvosokban. Ha megkérdőjelezem a szakértelmüket, azzal mérgezem az orvos-páciens között lévő kapcsolatot és csak magammal tolok ki.
Természetesen mielőtt orvost választok valamilyen problémával, kikérem az ismerőseim véleményét, szétnézek a neten róla, stb. (Ez a szokás főleg a fogorvosok miatt alakult ki bennem, számtalan kontár van a szakmában... sajnos...)
Nem csak orvosban, de minden másban is, ha tehetem csak férfit választok.
A diplomás nők többsége nem a tanulmányi tudása alapján kapott diplomát, hanem összecumizta.
Alapvetően igen.
Biztosan jobban értenek ehhez, mint én: ilyen szempontból nem látom, kiben kellene jobban bíznom. Viszont ők is emberek, hibázhatnak, tévedhetnek, lehetnek előítéleteik stb.
Igen. De nyilván nem mindegyikben. Nem egyformák az orvosok. Ha tudásban azonos is a szint, a lelkiismeretességben vannak bőven különbségek.
Találkoztam már nagyon nem szimpatikus orvossal, utána inkább kerestem mást. Hiszen vannak nagyon kedvesek, alaposak.
Nem. A covidhoz való hozzáállás megmutatta a foguk fehérjét. Az egész Covidot sima filléres madár féreghajtóval gyógyítani lehet. Mindenhol a fehér országokon kívül megállították vele a koronavírust. Egy Nobel Díjas ember gyógyszerről beszélünk, ami minden stádiumban gyógyítja a covidot és igen olcsó is. Biztonságos szer. Nagy dózisokban is teljesen veszélytelen. Mindenhol a világon ázsiától afrikáig megállította a nagy kovidot, csak itt a fehér lakta népesség körében kellett oltakozni
A rákgyógyszeréről meg annyit, hogy már közel 100 éve megvan a gyógymód és nem is egy a rák össze formájára. Ki tiltotta be?
Egyet találhatsz
Egy nő úgy fogalmazott Facebookon, hogy "Ezek a Mengelék!!"
(koronavírus időszak, amikor hullottak az emberek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!