Betegként megbíznál az oltatlan orvosokban?
Így nyilatkozik a vezetőjük:
"Kedves Páciensek, Követők, Támogatók!
Ezúton szeretnék Önöknek bemutatkozni és röviden leírni, hogy miért is volt fontos számomra ennek az Egyesületnek a létrehozása és minél szélesebb körben történő bemutatása:
Dr. Kovács Attila vagyok. 43 éve végeztem a SOTE-n és már 39 éve vagyok szülész-nőgyógyász szakorvos.
Az utóbbi időben sajnálatos módon azt tapasztalom, hogy nagyon sok beteg fordul hozzám a Covid oltások után kezdődött hormonzavar okozta panaszokkal, betegségekkel.
Ami az egyik legjobban elkeserítő tény, hogy a legfőképpen érintettek a huszonéves korosztály, akik előtte teljesen egészségesek voltak! (Ezt azért tudom tényszerűen kijelenteni, mert nagyrészüket születésük óta nyomon követem, ugyanis az édesanyjuk is a páciensem.)
A kivizsgálások során olyan jelenségeket tapasztalatok, melyeket az eddigi gyakorlatomban soha!!!! Mivel a hormonrendszer befolyásolja az immunrendszer működését is, így azt tapasztalom, hogy ők sokkal védtelenebbek a nőgyógyászati fertőzésekkel szemben is!
Ha ön, vagy a környezetében élők közül valaki hasonló problémákkal küzd, úgy az alábbi elérhetőségek valamelyikén várom jelentkezésüket, hogy hatékony segítséget nyújthassak a felmerült egészségügyi problémákkal kapcsolatban.
👉Bővebb információt rólunk a [link] weboldalon találhatnak.
Dr. Kovács Attila
Szülész-Nőgyógyász Szakorvos
Oltatlan Orvosok Egyesület Ügyvezető"
Ez is feleslegesen tanult hat évig a pénzemen.
Minden oltás befolyásolhatja a ciklust (mert működésbe hozza az immunrendszert, ami hat a hormonális rendszeree), csak ugye nem nagyon kapunk felnőtt nőként oltást.
A gyerekkori oltások alatt meg még nem menstruálunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!