Ha oltatlanul elkapom a koronavírust, ugyanolyan ellátást kapok mint az oltottak?
Úgy néz ki covidos lettem és oltatlan vagyok. Annak a miértjébe, hogy miért nem vagyok beoltva most nem szeretnék belemenni.
Az volna a kérdésem, hogy ilyenkor hová kell forduljak? Mert magán covid tesztelésen derült ki, nem a háziorvosom küldött be. Ott viszont nem mondtak semmit, hogy hová kell ezután menni. A háziorvosomnak kell szolnom, hogy covidos lettem és ő majd küldeni fog valahova vagy adni fog valami gyógyszert rá?
Köszönöm a választ előre is.
Igen. Elsőre őt hívd, hangsúlyozd, hogy oltatlan vagy. Kérdezd meg, hogyan kezeld magad, mit szedj, mi a teendő.
Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Miért ne kapnál ellátást?
Na, de miért szorulsz ellátásra, ha szerinted csak úgy néz ki? Ezek szerint nincs különösebb bajod vagy nem biztos?
Az immunrendszered simán legyőzheti és utána védett leszel.
Én is azt hittem, hogy majd bárkit is érdekel rajtam kívül a covidom. Ne éld bele magad, nem😂 Felhívtam a dokim. Összesen annyit kérdezett, hogy oltott vagyok-e. Mondtam, hogy nem, erre közölte, hogy így is oltathatom majd magam🙄Mondtam, hogy nem szeretném, azt mondta, őt nem érdekli. Mivel az oltás engem se érdekel, felvetettem, hogy akkor esetleg ne beszélgessünk olyan témáról, egyikünket se érdekel.🤷🏼♀️
Ezután kiszabta a karanténom és kérte, hogy a lejárta utáni nap hívjam vissza, hogy lejelentse a gyógyult státuszomat. A tüneteimet nem kérdezte, csak hogy volt-e lázam (volt). Az se mondta, hogy pihenjek vagy igyak egy teát 😃Vagy mivel hétvége jött, milyen esetben hívjam az ügyeletet, ha gond lenne. Jó, kb.semmi bajom nem volt (ez már a 2 nap láz után volt, mert akkor még - voltam), hallhatta, hogy nem fuldoklom, de na. Ahhoz képest, hogy mennyi energiát fektettek az oltatlanok paráztatásába, hogy mind meghalunk, ennél azért kicsit többre számítottam. Legalább papot küldött volna, vagy valami🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!