A WHO mi alapján állítja hogy az őszi-téli korona-hullám ugyanolyan súlyos lesz mint ez volt?
Vagy ez is csak a szokásos dilettáns hozzáállás a részükről ? A WHO még februárban is csak azzal volt elfoglalva hogy Kínát védje, Európa és Amerika számára meg nem voltak sem épkézláb tanácsaik, sem használható adataik.
„az év végi helyzetet súlyosbítja majd, hogy a koronavírus-járvány újabb hulláma az influenzajárvánnyal egy időben jelentkezhet.”
Szerintem meg pont hogy gyenge lesz mind az influenza, mind pedig a koronavírus fertőzési ereje, mivel sokkal felkészültebb lesz a világ és gyorsabban is lehet majd reagálni az esetlegesen kialakuló gócpontokban.
Igazad van kérdező, mindenki hülye a WHO-nál, te a gyk-n írogató szakember vagy a megbízható, mindent jobban tudó.
Ha már úgyis orvos vagy biológus szakember vagy, igazán kifejthetnéd a műveletleneknek, hogy mire alapozod hozzáértő véleményedet.
Nahát! Vannak néhányan, akiknek más a véleménye, mint másoknak?? Mik vannak! És ez már bizonyítja is, hogy nekik van igazuk és nem másoknak? Hogy mik vannak!
És ha én belinkelek 10 videót, amin 10 szakértő az ellenkezőjét mondja, akkor én nyertem? Vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!