Oltatlan covidosok, hogy bántak/beszéltek veletek az orvosok?
Vizsgálatkor, telefonon, vagy Isten őrizz-a kórházban?
A háziorvosom nagyon csúnyán beszél velem amiért nem oltottam, máshonnan is kaptam negatív beszólásokat. Most elkaptam a kovidot és muszáj lesz beszéljek vele sajnos. Remélem nem lesz semmi szövődmény, rettegek az orvosoktól, h esetleg direkt eltesznek láb alol, hogy erősítsék az oltatlanok halálozási statisztikáját.
"esetleg direkt eltesznek láb alol, hogy erősítsék az oltatlanok halálozási statisztikáját."
Te most trollkodsz?
Vizsgálaton, kórházban nem bunkóztak soha.(Pontosabban emiatt nem🙄)
Amikor covidos voltam és felhívtam a házi dokit, semmit nem mondott, csak azt, hogy így is oltathatom magam. (Persze, nyilván most szeretném, ha eddig se akartam. Szerintem csak bepróbálkozott a fejpénzért.) Mondtam, köszönöm nem szeretném. Majd kicsit ingerülten közölte, hogy őt nem érdekli, hogy oltatom-e magam. Mondtam, hogy az jó, mert engem se, akkor talán ne beszélgessünk arról, ami egyikünket se érdekel.
A covidomról nem kérdezett, vagy mondott semmit, csak kiírta a karantént.
Ha nem mész oda, senki nem tesz el láb alól. Ha nem súlyos, maradj otthon és pihenj. Ahhoz nem kell orvos. Jobbulást!
Tolem meg sem kerdeztek, hogy oltattam-e magam.
Covid miatt nem kell feltetlenul orvoshoz menni, jol gyogyul otthon is, ha a megfelelo szereket hasznalod. En augusztusban kaptam meg: hetekig voltam beteg es vegul minden szovodmeny nelkul gyogyultam
Utolsó, kérlek próbáld meg mégegyszer l a s s a n elolvasni és értelmezni a kérdést valamint a hozzá fűzött magyarázatot.
Amennyiben nem tudsz válaszolni a kérdésre, kérlek zárd be az ablakot vagy lépj át egy másik weboldalra.
Keveset tudsz mèg az èletről. Rövid távon ez jó neked, hosszú távon nem.
Akkor mi a francnak pofázol itt ha kár valaszolni? Ha azt mondanám talalkozzunk valahol és ismételd meg a szemembe amit írtál, mit szólnál? Gyáva fotelfinghuszár.
#10! Ezt mintha én írtam volna pár hónapja. Nekem is PCR kellett a műtéthez. Annyi, hogy én bónuszként kaptam covidot is az oltott személyzettől😂 Mondjuk így utólag köszönöm is nekik, legalább egy füst alatt letudtam a lábadozassal, nem kellett plusz időt pazarolnom. Műtét után meg úgyse tudtam nyugton maradni, így meg muszáj volt otthon heverésznem🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!