Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Oltatlan covidosok, hogy...

Oltatlan covidosok, hogy bántak/beszéltek veletek az orvosok?

Figyelt kérdés

Vizsgálatkor, telefonon, vagy Isten őrizz-a kórházban?

A háziorvosom nagyon csúnyán beszél velem amiért nem oltottam, máshonnan is kaptam negatív beszólásokat. Most elkaptam a kovidot és muszáj lesz beszéljek vele sajnos. Remélem nem lesz semmi szövődmény, rettegek az orvosoktól, h esetleg direkt eltesznek láb alol, hogy erősítsék az oltatlanok halálozási statisztikáját.

2022. nov. 6. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

"esetleg direkt eltesznek láb alol, hogy erősítsék az oltatlanok halálozási statisztikáját."

Te most trollkodsz?

2022. nov. 6. 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

Vizsgálaton, kórházban nem bunkóztak soha.(Pontosabban emiatt nem🙄)

Amikor covidos voltam és felhívtam a házi dokit, semmit nem mondott, csak azt, hogy így is oltathatom magam. (Persze, nyilván most szeretném, ha eddig se akartam. Szerintem csak bepróbálkozott a fejpénzért.) Mondtam, köszönöm nem szeretném. Majd kicsit ingerülten közölte, hogy őt nem érdekli, hogy oltatom-e magam. Mondtam, hogy az jó, mert engem se, akkor talán ne beszélgessünk arról, ami egyikünket se érdekel.

A covidomról nem kérdezett, vagy mondott semmit, csak kiírta a karantént.

Ha nem mész oda, senki nem tesz el láb alól. Ha nem súlyos, maradj otthon és pihenj. Ahhoz nem kell orvos. Jobbulást!

2022. nov. 6. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Tolem meg sem kerdeztek, hogy oltattam-e magam.

Covid miatt nem kell feltetlenul orvoshoz menni, jol gyogyul otthon is, ha a megfelelo szereket hasznalod. En augusztusban kaptam meg: hetekig voltam beteg es vegul minden szovodmeny nelkul gyogyultam

2022. nov. 6. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Miért halnál bele? Hiszen pont azért nem vetted fel az oltást, mert mi baj lehet, nem igaz...?
2022. nov. 6. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
:DDD
2022. nov. 6. 19:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolsó, kérlek próbáld meg mégegyszer l a s s a n elolvasni és értelmezni a kérdést valamint a hozzá fűzött magyarázatot.

Amennyiben nem tudsz válaszolni a kérdésre, kérlek zárd be az ablakot vagy lépj át egy másik weboldalra.

2022. nov. 6. 19:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Keveset tudsz mèg az èletről. Rövid távon ez jó neked, hosszú távon nem.

Akkor mi a francnak pofázol itt ha kár valaszolni? Ha azt mondanám talalkozzunk valahol és ismételd meg a szemembe amit írtál, mit szólnál? Gyáva fotelfinghuszár.

2022. nov. 6. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
A háziorvosom egyáltalán nem támogatja a covid elleni oltást, tehát pont letojja, hogy én be vagyok-e oltva vagy sem. Hamarosan lesz egy kisebb nőgyógyászati műtétem, amikor a beutalót, időpontot adták, senki nem kérdezte,hogy be vagyok e oltva vagy nem. Annyi, hogy a műtét előtt pcr teszt kell, de ez akkor is kellene, ha oltott lennék (amúgy nem vagyok, és nem is leszek).
2022. nov. 8. 23:22
 9/11 anonim ***** válasza:

#10! Ezt mintha én írtam volna pár hónapja. Nekem is PCR kellett a műtéthez. Annyi, hogy én bónuszként kaptam covidot is az oltott személyzettől😂 Mondjuk így utólag köszönöm is nekik, legalább egy füst alatt letudtam a lábadozassal, nem kellett plusz időt pazarolnom. Műtét után meg úgyse tudtam nyugton maradni, így meg muszáj volt otthon heverésznem🤷🏼‍♀️

2022. nov. 8. 23:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi lett azota kérdezö?
2022. nov. 23. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!