Betegként megbíznál az oltatlan orvosokban?
2023. okt. 21. 13:34
11/29 anonim válasza:
Elég elkeserítő, ha egy orvosnak lövése sincs az immunrendszer, a hormonrendszer és a női ciklus összefüggéseiről. Ilyen kontárokban biztosan nem tudnék megbízni.
12/29 anonim válasza:
9, veled ellentétben én nem a blikkből tanultam.
Szívesen dobok át immumológia jegyzetet, ha van rá egy éved.
13/29 anonim válasza:
Már régen vége a Covid járványnak! Bár még jelen van a Covid. De a járványnak már vége! Igy hogy nincs már járvány, és az emberek nagy része már be volt legalább egyszer oltva. Igy nincs mitől tartani! Igy ha egy egy ember nincs be oltva. Vagy az egyik orvos nem lenne be oltva. Akkor sem kell tartani semmitől már. Mivel nincs már járvány! Európa nagy részén köztük Magyarországon is még 2022 tavaszán fel oldották a járványt. A Maszk viselést is el törölték már mindenütt. Még az egészségügyi intézményekben sem kell már maszkot hordani / viselni. Igy nincs mitől tartani. Szóval igen, meg biznék egy oltatlan orvosban. Egyébként a kérdés sem időszerű, sőt aktualitását vesztette.
14/29 anonim válasza:
Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy csak azt állítja, hogy oltatlan, mert rájött mivsoda biznisz lehet az olyan buta, megvezethető emberekre apellálni, akik sima oltások mögé is bármilyen légbőlkapott összeesküvést képesek voltak elhinni. Ebben az esetben pedig komoly etikai fenntartásaim miatt nem mennék hozzá.
15/29 anonim válasza:
"Ezt azért tudom tényszerűen kijelenteni, mert nagyrészüket születésük óta nyomon követem, ugyanis az édesanyjuk is a páciensem"
Hát persze. Én is mindig a gyerekem ciklusáról szoktam beszélni az orvosommal. Pláne gyerekkorában...
16/29 anonim válasza:
Lánycsecsemők véres folyását sokáig kizárólag az anyai hormonrendszer hatásának következményeként kezelték, amíg nem kezdték vizsgálni. Akkor kiderült, hogy ahol újszülöttként bármilyen immuizációban részesültek, az előfordulás gyakorisága jobbak nagyobb, ahol nem kapnak, ott szinte alig fordul elő.
Aki tud angolul (és szaknyelvet is), áldoz némi pénzt az előfizetésre, megtalálja a tanulmányt.
17/29 anonim válasza:
19, tudod, mit jelent a nyomon követés? Trollokdáson kívül valami esetleg megy?
18/29 anonim válasza:
Már megint a céltalan sértegetés, érteletlen személyeskedés.... miért nem tudnak a magyarok, főleg a rendszerbirka része az embereknek, intelligens módon vitázni azokkal akikkel nem egyezik a véleményük??
19/29 anonim válasza:
24, ő egy híres trollja a gyk-nak. Az oktatásban is ezerrel nyomul, ez élteti, mindenkibe beleköt. Újabban a gyerekvállalósban megy szembe direkt mindenkivel.
20/29 anonim válasza:
Az ideális az lenne ha senki nem reagálna semmilyen formában a provokációira, akkor hiaba hazudozna meg kötekedne, gyorsan elunná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!