Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tünteti el a elérhetőség...

Miért tünteti el a elérhetőségét? Érezhet valamit még írántam?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm messengeren elrejtette a elérhetőségét.

Találkoztunk 6.án és rá másnapra ezt csinálta. Én írtam neki hétfőn érdeklődtem hogy van stb. De semmi válasz még nem is láttamozta. Ezt vagy akkor szokta csinálni ha nincs jól. Vagy még mindig érezhet irántam valamit. Nem tudom el dönteni mi lehet a háttérbe. Zargatni nem fogom. Én mondtam neki bármi olyan van nyugodtan mondja meg nem lesz harag. Talin is tök jól el voltunk beszélgettünk. Igaz a vége fura volt mert becézve köszönt el ah régen becézgetet.

aug. 21. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán nem akar veled beszélni, tök mindegy igazából, hogy miért.
aug. 21. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag ghostingolt. Hagyd szerintem, ez mar nekem akar toled semmit.
aug. 21. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Az időzítés valóban érdekes, de még így is lehet más oka is annak, hogy elrejtette az elérhetőségi állapotát.

Csak ennyi infó alapján, viszont, én is inkább azt mondanám, hogy nem érez irántad többet, és beszélgetni se nagyon van kedve.

aug. 21. 15:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Akkor miért ment bele a talákozóba? Miért becézett és kérdezte éppségben haza értem e?

Mikor együtt voltunk akkor is csinálta ezt de akkor azért mert nem volt jól. Érdekes számomra ez a egész. Főleg h az elején le lett tisztázva mondja meg ha nem szeretné ne legyenek játszmázások stb.

aug. 21. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Utólag átértékelte a dolgokat. Biztos veled is előfordult már
aug. 22. 06:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez a viselkedés annyira gyerekes egy 46 éves embertől. Meg lehet mondani nem vagyok rád kíváncsi nem tudok a barátod lenni .
aug. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!