Mi történne a jelen világunkkal ha meg szűnne a Facebook elérhetősége teljesen?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
20/f
Szerintem semmi különös. Facebook nincs olyan régóta, persze egy hozzád fiatal korú aki ebben nőtt fel, annak ez alap dolognak tűnhet mint a levegő, de én 32 évesen 10-en éveimet ezek nélkül töltöttem. Számítogépes játékozás volt ezerrel, de nem volt ez a "mátrix". :D
Ugyanaz lenne mint azelőtt, többet lennénk a valóságban, és hidd el nem hiányozna. Én már rég nem vagyok úgy rákattanva a facebookra mint anno, de nem is érdekel és ha vannak hetek hogy alig nézem, nem maradok le semmiről.
ez egy reklámozási platform, amivel te fizetsz a megadott adataoddal. cserébe kapsz hirdetést és a lehetőséget, másokkal való kapcsolatra.
Semmi. Egy idei hiánya lenne, de lenne más social media platform, amit használnánk. Tudtad, hogy az amcsi tinik már nem használják, mert a szülők is fent vannak? Ha ők tovább álltak, nekünk is fog menni.
Az emberek megtanulnának ismerkedni, kapcsolatot ápolni, hobbit találni, csökkenne a megbetegedések száma, nőne a várható életkor, elkezdene nőni a népesség Magyarországon is.
Egyébként meg átmenne mindenki valami hasonló szolgáltatásra mint a google+ vagy valami másra.
3 éve felé sem nézek a Facebooknak.
Annyira nem érdekel, hogy megszüntetni is lusta vagyok.
Őszintén, tiszta szívből sajnállak azért az életszemléletért, amiből nálad ez a gondolat megszülethetett! De tényleg!
Aki nem facebook-függő, azzal semmi különös, találna más oldalt, ahol alkalmi csevejt folytathat az ismerőseivel távollétükben, vagy híreket, fríssítéseket nézhetnek máshol is; de annyira nem foglalkoztatja őket, főleg azokat nem, akik inkább telefonon tartják a kapcsolatot a barátaikkal.
Addig facebook-függő emberek keresnek más oldalt, ahol kiélhetik magukat. Nekik talán nincs túl sok örömük az életben, ezért ragaszkodnak ilyen kisstílű dolgokhoz, idővel pótolniuk kellene más unaloműző oldalakkal, ami kitölti a mindennapjaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!