Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történne a jelen világunkka...

Mi történne a jelen világunkkal ha meg szűnne a Facebook elérhetősége teljesen?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

20/f

2018. márc. 22. 10:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem semmi különös. Facebook nincs olyan régóta, persze egy hozzád fiatal korú aki ebben nőtt fel, annak ez alap dolognak tűnhet mint a levegő, de én 32 évesen 10-en éveimet ezek nélkül töltöttem. Számítogépes játékozás volt ezerrel, de nem volt ez a "mátrix". :D

Ugyanaz lenne mint azelőtt, többet lennénk a valóságban, és hidd el nem hiányozna. Én már rég nem vagyok úgy rákattanva a facebookra mint anno, de nem is érdekel és ha vannak hetek hogy alig nézem, nem maradok le semmiről.

2018. márc. 22. 10:28
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

ez egy reklámozási platform, amivel te fizetsz a megadott adataoddal. cserébe kapsz hirdetést és a lehetőséget, másokkal való kapcsolatra.

Semmi. Egy idei hiánya lenne, de lenne más social media platform, amit használnánk. Tudtad, hogy az amcsi tinik már nem használják, mert a szülők is fent vannak? Ha ők tovább álltak, nekünk is fog menni.

2018. márc. 22. 10:41
 3/22 anonim ***** válasza:
69%

Az emberek megtanulnának ismerkedni, kapcsolatot ápolni, hobbit találni, csökkenne a megbetegedések száma, nőne a várható életkor, elkezdene nőni a népesség Magyarországon is.

Egyébként meg átmenne mindenki valami hasonló szolgáltatásra mint a google+ vagy valami másra.

2018. márc. 22. 10:42
 4/22 anonim ***** válasza:
74%

3 éve felé sem nézek a Facebooknak.

Annyira nem érdekel, hogy megszüntetni is lusta vagyok.

Őszintén, tiszta szívből sajnállak azért az életszemléletért, amiből nálad ez a gondolat megszülethetett! De tényleg!

2018. márc. 22. 10:43
 5/22 anonim ***** válasza:
72%
A sok életképtelen elpusztul.
2018. márc. 22. 10:44
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
Magasabb lenne a telefon számlám.
2018. márc. 22. 10:45
 7/22 Skaiiripa ***** válasza:
58%
Semmi, mert ott az instagram. Lol.
2018. márc. 22. 10:45
 8/22 anonim ***** válasza:
39%
78% :DDDDDDDDdd
2018. márc. 22. 10:47
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

Aki nem facebook-függő, azzal semmi különös, találna más oldalt, ahol alkalmi csevejt folytathat az ismerőseivel távollétükben, vagy híreket, fríssítéseket nézhetnek máshol is; de annyira nem foglalkoztatja őket, főleg azokat nem, akik inkább telefonon tartják a kapcsolatot a barátaikkal.

Addig facebook-függő emberek keresnek más oldalt, ahol kiélhetik magukat. Nekik talán nincs túl sok örömük az életben, ezért ragaszkodnak ilyen kisstílű dolgokhoz, idővel pótolniuk kellene más unaloműző oldalakkal, ami kitölti a mindennapjaikat.

2018. márc. 22. 10:51
 10/22 Alain Delon ***** válasza:
70%
Pár hete utólag megtudtam, hogy nem volt elérhető egy ideig. Ugyanakkor arra vigyáznak, hogy elérhető legyen, mert gazdasági potenciált jelent. Komoly összegek cserélnek gazdát az ott megjelenő reklámok, hirdetések okán.
2018. márc. 22. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!