Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért rejti el valaki messenge...

Miért rejti el valaki messengeren az elérhetőségi állapotát?

Figyelt kérdés
Mindenki elől. Közben látjuk hogy olvasta, hogy látta, de az elérhetőségi állapotát meg nem mutatja. Mindenkivel ilyen az illető. Miért csinálhatja ezt?
2023. ápr. 6. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
mert nem akarja hogy lássák hogy mikor elérhető
2023. ápr. 6. 17:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem mondod?
2023. ápr. 6. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
mi másért rejtené el xD
2023. ápr. 6. 17:54
 4/10 anonim válasza:
84%
Nem Te vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye?
2023. ápr. 6. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Hogy ne làsson senki🤷először azèrt rejtettem el, mert olyanok írtak akikkel nem akartam beszèlni, abban a percben ahogy belèptem. Aztàn a munkahely miatt így is maradt, nem làtja a vezetősèg .
2023. ápr. 6. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

#2:

akkor miért kérdezed, Einstein? 😀

2023. ápr. 6. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Én kikapcsoltam jó ideje a láthatóságot. Tapasztalatom szerint sok ember úgy kezeli, hogyha fent van a másik, akkor kb. azonnal válaszoljon, és ha nem így tesz, akkor biztos le van szarva, ő van hátul a sorban, miközben mindenki mással megy ezerrel a duma stb. Néha ilyen is van, de sokszor meg felesleges félreértést szül. Sok ember nem gondol bele, hogy mondjuk fut a másiknál a Facebook a háttérben, de közben tök mással van elfoglalva, tévesen mutatja a Facebook elérhetőnek stb. Nekem sincs szükségem arra, hogy mást csekkolgassak, mikor volt elérhető, jelenleg az-e. Ha akar és tud válaszolni belátható időn belül, akkor fog, ha meg nem, akkor nem oldja meg a nézegetés sem.
2023. ápr. 6. 19:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre, hogy ha online látnak akkor rám ír mindenki aki éppen unatkozik.

Volt, hogy hajnal 3-4 körül meg ébredtem valamiért. Kicsit nyomkodtam a telefont, hogy lássam mennyi az idő aztán már írt is anyám, hogy "korán keltél, már ébren?"

Holott nem voltam ébren, csak felkeltem aztán aludtam is volna vissza.

Vagy régen voltak agyhalott ismerőseim, akik hisztiztek, ha nem írtam azonnal vissza, vagy online voltam de nekik nem is írtam. Ma már nincsenek ilyen ismerőseim.

2023. ápr. 6. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem annyora használja ful sűrűn a Ms-t; inkognitóban akar maradni; nem akarja, hogy lássák az aktivitását.
2023. ápr. 6. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Én például több okból kapcsolatam ki.

Gimi alatt volt egy olyan legjobb barátnőm, aki megszállottan, túlzás nélkül, állandóan azt leste, hogy mikor vagyok fent. Amikor beléptem, pedig azonnal írt is. Ha házi kérdése volt, akkor ezt meg sem várta. Csakhogy sokszor jártam úgy (direkt megnézettem másokkal), hogy hiába voltam kilépve mindenhonnan a telefon kivételével, amin meg nem volt bekapcsolva a mobilnet, WiFi, hogy ha üzenetet kaptam, automatikusan elérhetőre dobott. Az a lány meg onnantól olyanokat írt, hogy "tudom, hogy 5 perce voltál elérhető, segíts az angolban lécciii!"

És ezt is megelégeltem, illetve azt is, hogy tényleg nem mutatja túl megbízhatóan, hogy mikor vagyok fent.

2023. ápr. 14. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!