Miért rejti el valaki messengeren az elérhetőségi állapotát?
#2:
akkor miért kérdezed, Einstein? 😀
Én azt vettem észre, hogy ha online látnak akkor rám ír mindenki aki éppen unatkozik.
Volt, hogy hajnal 3-4 körül meg ébredtem valamiért. Kicsit nyomkodtam a telefont, hogy lássam mennyi az idő aztán már írt is anyám, hogy "korán keltél, már ébren?"
Holott nem voltam ébren, csak felkeltem aztán aludtam is volna vissza.
Vagy régen voltak agyhalott ismerőseim, akik hisztiztek, ha nem írtam azonnal vissza, vagy online voltam de nekik nem is írtam. Ma már nincsenek ilyen ismerőseim.
Én például több okból kapcsolatam ki.
Gimi alatt volt egy olyan legjobb barátnőm, aki megszállottan, túlzás nélkül, állandóan azt leste, hogy mikor vagyok fent. Amikor beléptem, pedig azonnal írt is. Ha házi kérdése volt, akkor ezt meg sem várta. Csakhogy sokszor jártam úgy (direkt megnézettem másokkal), hogy hiába voltam kilépve mindenhonnan a telefon kivételével, amin meg nem volt bekapcsolva a mobilnet, WiFi, hogy ha üzenetet kaptam, automatikusan elérhetőre dobott. Az a lány meg onnantól olyanokat írt, hogy "tudom, hogy 5 perce voltál elérhető, segíts az angolban lécciii!"
És ezt is megelégeltem, illetve azt is, hogy tényleg nem mutatja túl megbízhatóan, hogy mikor vagyok fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!