Miért van az hogy beszélgetek itt emberekkel hosszú ideig nagy nehezen megadják elérhetőségeiket és én megfutamodom?
Figyelt kérdés
Nem érzem magamat alkalmasnak vagy nem is tudom?2019. aug. 19. 11:59
1/5 anonim válasza:
Milyen elérhetőségeket adnak meg?
2/5 anonim válasza:
Egyszer itt megadott nekem valaki egy elérhetőséget. Kicsit gyanús volt hogy nincsen profilképe. Aztán egy idő után lelépett. A facebookját pedig törölte. Ne bízz meg itt senkiben. Senkinek se adj meg semmilyen információt.
3/5 anonim válasza:
Én itt párszor beszélgettem emberekkel, max. harmadik levélig jutottam el, mert beszartam, félek emberek felé nyitni. :D Pedig már idősebb vagyok.
Ráadásul érdekes emberek voltak.
4/5 anonim válasza:
Talán mégsem volt olyan jó az a beszélgetés. Nekem van innen 2-3-4 éves ismeretségem is. Akikkel mai napig tartjuk a kapcsolatot.
5/5 anonim válasza:
1* már az első levélváltásnál valaki kért volna képet, nem mentem bele, erre én voltam a rossz. Más esetben 4-6 levélváltás esetében történt elérhetőségcsere, és szerencsére nem lett problémás az eset. Ki kell alakulnia egy megbízhatósági szintnek, hogy a másikban valóban megbízok, nem át×ós, stb.
Első körre nem szabad ilyen jellegű infókat kiadni senkinek senki felé sem! A másik meghogy itt valóban sok fura személy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!